- Ekran kartı
- Gigabyte Nvidia Geforce GTX 1650 Super
- Anakart
- Gigabyte B450M S2H
Merhaba,
Birkaç gün önce ikinci el bir kasa aldım ve Windows 10 kurdum. Ardından bir de kulaklık aldım fakat kulaklığı hiçbir şekilde bilgisayara gösteremiyorum. Kulaklık arızalı değil, laptop üzerinden deneme yaptım. Yerli ve yabancı forumları ve rehberleri inceledim orada yazan hemen hemen her şeyi uyguladım yine de olmadı.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Birkaç gün önce ikinci el bir kasa aldım ve Windows 10 kurdum. Ardından bir de kulaklık aldım fakat kulaklığı hiçbir şekilde bilgisayara gösteremiyorum. Kulaklık arızalı değil, laptop üzerinden deneme yaptım. Yerli ve yabancı forumları ve rehberleri inceledim orada yazan hemen hemen her şeyi uyguladım yine de olmadı.
- Kulaklığın bağlantısını kasa üzerindeki kısımdan da denedim, anakarttaki kısımdan da denedim fakat hiçbir şekilde görmedi.
- Portların bozuk olmadığına da eminim, bilgisayarı almadan önce kulaklıkla da deneme yapmıştım.
- Anakartıma uygun Realtek Driver'ını yüklediğim zaman yüklüyor gibi gözüküyor, bilgisayar yeniden başlıyor fakat aygıt yöneticisinde gözükmüyor. (Uyumlu driver olduğuna eminim)
- Windows Update üzerinden tüm driverları güncelledim, üzerine bir de Driver Booster programı yardımıyla tekrar teyit ettim tüm driverların güncel olduğunu.
- Windows'a ait ses sorunlarını düzeltme kısmı zaten işe yaramıyor.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: