Windows 10 kurarken disk görünmüyor

Uzaktan ancak bu kadar yardım edebilirim.
Hocam şöyle yapalım; BIOS'a girip aynı şekilde sıfırlayalım.
Bilgisayarcıya götürün ve sorunun nereden kaynaklandığını sorun(SATA girişi çıkmış veya sabit disk bozulmuş).
Gelişmeleri takip ediyor olacağım.

Uzaktan ancak bu kadar yardım edebilirim.
Hocam şöyle yapalım; BIOS'a girip aynı şekilde sıfırlayalım.
Bilgisayarcıya götürün ve sorunun nereden kaynaklandığını sorun(SATA girişi çıkmış veya sabit disk bozulmuş).
Gelişmeleri takip ediyor olacağım.

Hocam BIOS'a da sokmuyor sistem artık
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
aşağı yukarı buna benzeyen sürekli devam eden bir bip sesi gelmeye başladı.

Hocam BIOS'a da sokmuyor sistem artık
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
aşağı yukarı buna benzeyen sürekli devam eden bir bip sesi gelmeye başladı.

Bunun yaptığımız işlemle alakası yok klavye arızası hocam(laptop eski olduğu için bu tür durumlarla sıkca karşılaşılır).
Dediğim gibi, güvenilir bilgisayarcı bulup götürmeniz gerekiyor.

Bunun yaptığımız işlemle alakası yok klavye arızası hocam(laptop eski olduğu için bu tür durumlarla sıkca karşılaşılır).
Dediğim gibi, güvenilir bilgisayarcı bulup götürmeniz gerekiyor.

Hocam sesi örnek olsun diye attım bayağı tüm odayı uyandıracak şekilde C4 gibi sayıyordu kendi kendine F2 ya da F12'ye bastığımda yapmaya başlıyor Konya'da öğrenciyim burada temiz güvenilir esnaf bulabileceğimi zannetmiyorum.

Evet.
Sorunun kaynağını bilmeden çok zor hocam uzaktan anladığım kadarıyla sabit disk sorunu.

Bosna bölgesindeyim ben sanırım entepe AVM arkasında kalan bir yer en kısa zamanda iletişime geçeceğim ama açıkçası bip sesi bayağı korkuttu beni yani uzun süreli bir bip sesi gelmeye başlıyor istemeden diğer parçalara da bir şey mi yaptık acaba.

Bosna bölgesindeyim ben sanırım entepe AVM arkasında kalan bir yer en kısa zamanda iletişime geçeceğim ama açıkçası bip sesi bayağı korkuttu beni yani uzun süreli bir bip sesi gelmeye başlıyor istemeden diğer parçalara da bir şey mi yaptık acaba.

Merak etmeyin yaptığımız işlemler bilgisayar donanımlarına zarar vermez.
Yaptığımız işlemler:
BIOS'u sıfırladık.
Boot modu değiştirdik.
Diskpart ile Disk'i bulmaya ve biçimlendirmeye çalıştık.

Merak etmeyin yaptığımız işlemler bilgisayar donanımlarına zarar vermez.
Yaptığımız işlemler:
BIOS'u sıfırladık.
Boot modu değiştirdik.
Diskpart ile Disk'i bulmaya ve biçimlendirmeye çalıştık.

Peki hocam sizce bu ses neden kaynaklı gelmeye başladı? Bir tahmin çıkarabilir misiniz acaba F2 ve F12'ye basmaya başladığımda çıkmaya başladı ilk defa duydum şu saate kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı