Windows 10 kurarken HDD sıfırlanır mı?

FernandoTorres

Hectopat
Makaleler
1
Sistemimi topladım fakat eski HDD'de Windows XP yüklü. Ben kurulum için USB'yi kurucam fakat HDD'nin sıfırlanmasını istiyorum. Yeni kurulumda HDD sıfırlanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemimi topladım fakat eski HDD'de Windows XP yüklü. Ben kurulum için USB'yi kurucam fakat HDD'nin sıfırlanmasını istiyorum. Yeni kurulumda HDD sıfırlanır mı?
Kurulum için USB belleği tak. BİOS'tan boot kısmına girip ilk kısıma USB belleği getir. Sonra kurulum sihirbazında özel kurulumu seç orada HDD bölümleri görünücek. Biçimlerdir diyerek sıfırlayabilirsin ama benim önerim tüm bölümleri silip yeni bir bölüm oluştur.

Kurulum için USB belleği tak. BİOS'tan boot kısmına girip ilk kısıma USB belleği getir. Sonra kurulum sihirbazında özel kurulumu seç orada HDD bölümleri görünücek. Biçimlerdir diyerek sıfırlayabilirsin ama benim önerim tüm bölümleri silip yeni bir bölüm oluştur.
Anladım hocam. Denedikten sonra sonuçları yazarım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı