Windows 10 kurarken kırmızı ekran

[QUOTE="ahmet1905_27, post: 4360634, member: 267119"Ben de yeni almıştım. 1 ay olmamıştı bile. Sanmıyorum cihazın komple değişeceğini ancak deneyin isteyin bunu.[/QUOTE]Hocam daha bugün elime geçti :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahmet arkadaşım, sende anakart değiştirdiler diye arkadaşında anakart değişecek diye bir kaide yok. O firmanın insafına kalan bir şey. 23 ay kullanıp da son ayı sıfır model cihaz verenleri de gördüm. :)
Anakart değişecekler demedim ki cihazı sıfır değiştirmiyorlar sorunlu bir parça varsa değişirler dedim.

Sıfır cihaz istiyorum dediği için belirttim ayrıca. Yoksa servis için yeni bina açtılar hızlıca cözüme kavuşturuyorlar. Yeni almış heyecan da vardır hayal kırıklığıda. Ben daha hızlı sonuc alsın diye elden teslim etmesini önermiştim.

Ahmet arkadaşım, sende anakart değiştirdiler diye arkadaşında anakart değişecek diye bir kaide yok. O firmanın insafına kalan bir şey. 23 ay kullanıp da son ayı sıfır model cihaz verenleri de gördüm. :)
Şu durumda insafına da kalmıyor :) Altı ay içerisinde arıza veren bir cihaz ayıplı mal kategorisine girip, müşterinin seçimlik hakkına kalır. İster yenisiyle değişimi (komple bilgisayar) isterse de ücret iadesi talep eder. Satıcı bu istekleri yerine getirmekle mükelleftir.

Zaten monster'ın 15 gün kesin iade garantisi var. İade bile olmasa garanti kapsamında sıfırı ile değiştirilmesini isteme hakkım var. Zaten bilgisayar yeni bios dışında hiçbir yeri açamadım hiçbir şey yükleyemedim bilgisayarı kullanamadım yani. Sıfırı ile değiştirirler yani. Telefondaki Emre Bey dedi zaten.

Kargo ve servis hızı da dediğiniz kadar kötü değil. Servisi çok hızlı. Kargo aras olduğu için biraz yavaş tabii ki ama bu hafta içi yetişir büyük ihtimal.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı