Cuma günü sipariş vermiştim 3 gün oldu [emoji23]Hocam daha bugün elime geçti![]()
Gönderin o zaman hatta tavsiyem kendinizin gitmesi.Hocam daha bugün elime geçti![]()
Hocam verdim bile kargoya yola çıktı.Gönderin o zaman hatta tavsiyem kendinizin gitmesi.
Haftaya elinize ulaşır. 3-4 güne çalışır şekilde ayarlayıp veriyorlar da kargo süreleri cok kötü. Sen yeni chaz aldım diye sevin olana bakHocam verdim bile kargoya yola çıktı.
Anakart değişecekler demedim ki cihazı sıfır değiştirmiyorlar sorunlu bir parça varsa değişirler dedim.Ahmet arkadaşım, sende anakart değiştirdiler diye arkadaşında anakart değişecek diye bir kaide yok. O firmanın insafına kalan bir şey. 23 ay kullanıp da son ayı sıfır model cihaz verenleri de gördüm.![]()
Şu durumda insafına da kalmıyorAhmet arkadaşım, sende anakart değiştirdiler diye arkadaşında anakart değişecek diye bir kaide yok. O firmanın insafına kalan bir şey. 23 ay kullanıp da son ayı sıfır model cihaz verenleri de gördüm.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.