hakanaktas Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 119 16 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar Windows 10 kurma ekranında PC'de takılı. SSD için resimdeki gibi bir hata veriyor .bunu ben nasıl düzeltebilirim? hakanaktas dedi: Arkadaşlar Windows 10 kurma ekranında PC de takılı SSD için resimdeki gibi bir hata veriyor bunu ben nasıl düzeltebilirim lütfen bir yol gösterin. Genişletmek için tıkla... Önceden aynı diske farklı bir bilgisayarda aynı şekilde Windows 10 kurdum, hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım.
Arkadaşlar Windows 10 kurma ekranında PC'de takılı. SSD için resimdeki gibi bir hata veriyor .bunu ben nasıl düzeltebilirim? hakanaktas dedi: Arkadaşlar Windows 10 kurma ekranında PC de takılı SSD için resimdeki gibi bir hata veriyor bunu ben nasıl düzeltebilirim lütfen bir yol gösterin. Genişletmek için tıkla... Önceden aynı diske farklı bir bilgisayarda aynı şekilde Windows 10 kurdum, hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım.
Çözüm Lethal Blows 16 Şubat 2021 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olacaktır.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.024 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 16 Şubat 2021 #2 Diskleri silin ve ileri deyin olması gerek. Artı 0 Eksi
Lethal Blows Decapat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 424 Çözümler 5 Yer Piltover Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olacaktır. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olacaktır.
bir2gbramli Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 16 Şubat 2021 #4 Diski biçimlendirmeyi veya silmeyi dene. Artı 0 Eksi
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #5 PC'yi yeniden başlatın. Onarma kısmına girin Komut İstemcisini seçin. Komutları uygulayın. diskpart list disk select disk 0(Kuracağınız diski seçmeniz gerekiyor.) clean convert gpt Artı 1 Eksi
PC'yi yeniden başlatın. Onarma kısmına girin Komut İstemcisini seçin. Komutları uygulayın. diskpart list disk select disk 0(Kuracağınız diski seçmeniz gerekiyor.) clean convert gpt
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 16 Şubat 2021 #6 Diski sil deyip yeni demeniz lazım, bu sorun bende de olmuştu böyle çözdüm. Artı 0 Eksi