Windows 10 kurduktan sonra bazı programlar çalışmıyor

kaanbatinsahin

Hectopat
Katılım
22 Şubat 2019
Mesajlar
67
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ben az önce Win 10 kurdum daha evelden vardı ama bu sefer SSD'ye kurdum ama fark ettim ki güncelleme almıyor. Explorer'i açtım arama yapmıyordu diğer bilgisayara Chrome indirdim sonra bu bilgisayara kurdum. Ve Steam Discord tarzı uygulamalar kurdum. Online güncelleme aldırtmadı nedense. Bilgisayara daha sonra ekran kartı Driver'larımı kurmaya çalıştım ve onda da bir hata aldım tarayıcıya bağlanılamıyor diye. Ne yapmam lazım? Nedense BIOS'a da ulaşamıyorum.
 
Sağ tık yaparak özelliklere gel sonra uyumluluk sekmesine bas sonra orada uymluluk modu diye bir şey olacak orayı tik yap sonra oraya tıkla orada Windows XP-Windows 8 gibi şeyler açılacak bir tanesine tıkla uygula de kapat olmazsa hepsini dene.
 
HD Tune ile bakma şansınız var mı? Harddiskte bir sorun olabilir mi acaba?

Daha bugün aldım çalışıyor. Ve kontrol etmiştim.
Sağ tık yaparak özelliklere gel sonra uyumluluk sekmesine bas sonra orada uymluluk modu diye bir şey olacak orayı tik yap sonra oraya tıkla orada Windows XP-Windows 8 gibi şeyler açılacak bir tanesine tıkla uygula de kapat olmazsa hepsini dene.

Ağ ile alakalı bir sıkıntı var galiba bir şey ağı engelliyor.
Herkese teşekkürler bir BAT dosyasi indirdim otomatik çözdü.
Bugün bir daha oldu aynı sorun ve Windows çöktü kurtardım Windows'u format mı atmalıyım acaba ama BIOS'a ulaşamıyorum UEFI olmadığı için Shift yeniden başlatta gözükmüyor ve BIOS ekranı direk geçiyor başlattığımda.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı