Çözüldü Windows 10 kurmak ücretli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Botox Reis

Hectopat
RAM
8
Ekran kartı
Intel UHD Graphics
İşlemci
Intel Core İ5 - 1235u
Merhaba arkadaşlar. Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum. Kafama takılan bir soru var. Acaba yeni alınan laptopa Windows 10 kurmak ücretli mi ve bilgisayarı ilk açtığımızda ekrana hangi Windows sürümü yükleyeceğimiz geliyor mu?

Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum. Kafama takılan bir soru var. Acaba yeni alınan laptopa Windows 10 kurmak ücretli mi ve bilgisayarı ilk açtığımızda ekrana hangi Windows sürümü yükleyeceğimiz geliyor mu?

Kurması ücretli değil. Alacağınız PC eğer ki FreeDOS ise, Windows'u kendiniz kurup Sağlam Lisans üzerinden key almanız gerekiyor. FreeDOS değilse otomatik olarak Windows yüklü gelecektir.

Kurması ücretli değil. Alacağınız PC eğer ki FreeDOS ise, Windows'u kendiniz kurup Sağlam Lisans üzerinden key almanız gerekiyor. FreeDOS değilse otomatik olarak Windows yüklü gelecektir.

Çözüm
Kurmak ücretsiz, lisans ücretli. Lisans almazsan bazı özelleştirmeleri kullanamazsın, yani kozmetiğe önem vermiyorsan lisanssız kullanabilirsin.

Alttaki rehber soru işaretlerini giderir:

Yanlış bilgi
FreeDOS yazıyorsa işletim sistemi alman gerekiyor.
O da ücretli tabii ki. Ama çevrende cafe filan varsa onlarla iletişime geçebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüklemek, kullanmak ücretsiz ancak özelleştirmeler vs diğer özelliklerin tam aktif edilmesi ücretli. Başka yollarla da aktif edilebiliyor. win 10 kur bütçen müsait olunca ileriki zamanlarda da alabilirsin.

Hayır ücretli değil. Ve hangi sürümü yükleyeceğinde gelmiyor. Bir flash bellek ile format flashı oluşturman lazım. Windows'un kendi aracı var zaten tek yapıcağın flasha Windows'un ISO'sunu yazdırmak. Sonra BIOS'tan yükleyebilirsin yeni aldığın bilgisayara.

Ama lisans alacağım diyorsan windowsuma o ücretli oluyor.

Alacağım laptopta freedos yok galiba doğru mudur?

Kurmak ücretsiz, lisans ücretli. Lisans almazsan bazı özelleştirmeleri kullanamazsın, yani kozmetiğe önem vermiyorsan lisanssız kullanabilirsin.

Alttaki rehber soru işaretlerini giderir:

Acaba ne gibi özelleştirmeler var?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231108-143811_Teknosa.jpg
    Screenshot_20231108-143811_Teknosa.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 218

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı