Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 27 Şubat 2020 #1 İlk olarak sistemim: Intel grafikleri (128 MB maximum 4 GB) 2 çekirdekli 2.20 GHz Pentium işlemci Tek slot 4 GB RAM Kurmalı mıyım? Windows 7 kurulu fakat eski, desteği bitti, bir de güvensiz. Son düzenleme: 27 Şubat 2020
İlk olarak sistemim: Intel grafikleri (128 MB maximum 4 GB) 2 çekirdekli 2.20 GHz Pentium işlemci Tek slot 4 GB RAM Kurmalı mıyım? Windows 7 kurulu fakat eski, desteği bitti, bir de güvensiz.
KS KS Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 27 Şubat 2020 #11 Cryptopat dedi: SSD ile Windows 10 kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... SSD almayı düşünüyorum. Artı 0 Eksi
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2020 #12 Linux Oyunda dedi: Oyun oynamıyorum.Linux istiyorum fakat Windows'uma bir şey olmasından korkuyorum. Bu arada kullanmamam için neden yazdım.Bu bir yanıt değil. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için Ubuntu kullanabilirsiniz. Kullanımı biraz daha kolaydır. Diğer bir alternatif ise Intel Clear Linux bence. Eski Intel işlemcilerle çok iyi performans verdiği söyleniyor. Artı 0 Eksi
Linux Oyunda dedi: Oyun oynamıyorum.Linux istiyorum fakat Windows'uma bir şey olmasından korkuyorum. Bu arada kullanmamam için neden yazdım.Bu bir yanıt değil. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için Ubuntu kullanabilirsiniz. Kullanımı biraz daha kolaydır. Diğer bir alternatif ise Intel Clear Linux bence. Eski Intel işlemcilerle çok iyi performans verdiği söyleniyor.
Cryptopat Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 292 Çözümler 2 Yer Germany Kruzberg Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2020 #13 Linux Oyunda dedi: SSD almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. SSD almayı düşünüyorsan konu açmanıza gerek yoktu. Artı 0 Eksi
Linux Oyunda dedi: SSD almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. SSD almayı düşünüyorsan konu açmanıza gerek yoktu.
KS KS Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 27 Şubat 2020 #14 Cryptopat dedi: Siz bilirsiniz. SSD almayı düşünüyorsan konu açmana gerek yoktu. Genişletmek için tıkla... Fakat yine de sorayım dedim çünkü boşboşuna masraf yapmak istemiyorum. Artı 0 Eksi
Cryptopat dedi: Siz bilirsiniz. SSD almayı düşünüyorsan konu açmana gerek yoktu. Genişletmek için tıkla... Fakat yine de sorayım dedim çünkü boşboşuna masraf yapmak istemiyorum.
Cryptopat Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 292 Çözümler 2 Yer Germany Kruzberg Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2020 #15 Linux Oyunda dedi: Fakat yine de sorayım dedim çünkü boşboşuna masraf yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Technopat YouTube sayfasında SSD ile ilgili videolar var. İzlemeni tavsiye ederim. İyi sosyaller! Artı 0 Eksi
Linux Oyunda dedi: Fakat yine de sorayım dedim çünkü boşboşuna masraf yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Technopat YouTube sayfasında SSD ile ilgili videolar var. İzlemeni tavsiye ederim. İyi sosyaller!