Windows 10 kurulan bilgisayarın donup kalması

ugurgunes95

Hectopat
Freedos bilgisayara iki farklı ISO dosyası ile Windows 10 yükledim. Her seferinde bilgisayar başlarda normal çalışıyor. Sonra aniden donup garip garip sesler çıkarıyor. (Cızırtı sesi kesilmeden sürekli olarak). Power tuşuna basılı tutmadan da geçmiyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo ideapad520. Bu arada alalı 2 ay oldu olmadı. İlk haftalarda garantiye gönderdik anakart değişti, 10 gün önce tekrar gönderdik bir sorun yok deyip geri gönderdiler. Uzaktan destek ile de bakıp donanımsal bir sorun olmadığını dile getirdiler.

Aynı sorun bende de var bir kaç senedir. Bilgisayarı göstermediğim bilgisayarcı kalmadı ve hala bir çözüm bulabilmiş değilim maalesef 😕

Aynı sorun bende de var ne tesadüf ki benim de Lenovo. Garantiye verdim, HDD'yi değiştirdiler ama düzelmemişti. Şimdilik idare ediyorum çünkü her zaman olmuyor. Garip olan bir şey ise ağır oyunlarda bu donma olmazken, daha hafif oyunlarda oluyor. Örnek Tomb Raider 2013'de birkaç kez bunla karşılaşmama rağmen 50 saat üzeri oynadığım Rise of the Tomb Raider'da bir kere bile olmadı. Model Lenovo Ideapad 310, ekran karti R5 M430.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı