Windows 10 kurulu bellek Boot olmuyor

Theodore34

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Forumumuzdaki yönergeleri takip ederek belleğime Windows 10 sürüm 2004'ü yazdırdım. Bilgisayarımı yeniden başlatıp F12 tuşu ile Boot menüye girdim. UEFI ibareli belleğimi seçtim. Daha sonra anakart logom geldi ekrana hızlı bir şekilde kayboldu tekrar geldi. Daha sonra ise bilgisayar kendini resetledi ve masaüstüne geldi. Windows aracı ile ISO indirip FAT32 dosya biçimi ile de yazdım fakat sonuç aynı. BIOS ayarlarından bazı kısımları eufı only ayarına getirdim başka bellek denedim defalarca tekrar hazırladım belleği ama kurulum ekranı bir türlü gelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum.

Microsoft'un sitesinden indirdiğin dosyayı direkt olarak setuptan kurmayı dene ben o şekilde yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
microsoftun sitesinden indirdiğin dosyayı direkt olarak setuptan kurmayı dene ben o şekilde yapıyorum.
ISO dosyasını indiriyor sadece. Belleğe yazdıktan sonra bellekte olan dosyalardanmı bahsediyorsunuz. O yöntem temiz kurmuyor hocam. Ben sorunumu çözebilirsem temiz format atmak istiyorum.

Dostum ISO dosyasını masaüstüne indir içerisinde setup olacaktır BIOS'a girmeden sıfırlama işlemini oradan yapabilirsin. ISO dosyasını daemon Tools Lite ile açabilirsin.

Dostum ISO dosyasını masaüstüne indir içerisinde setup olacaktır BIOS'a girmeden sıfırlama işlemini oradan yapabilirsin. ISO dosyasını daemon Tools Lite ile açabilirsin.
Araştırdım dediğinizi diskler biçimlendirilemiyor deniliyor bu yöntem için. Olsa bile benim derdim sorunu çözmek anakartta sorun varsa ona göre servise vereyim felan.

Buradan "Aracı İndir" seçeneğine tıklayıp aracı indirin, indirme bitince aracı çalıştırın. İki seçenek çıkacak alttaki USB, ISO dosyası falan yazan seçeneği seç, gelen ekranda "Bu bilgisayar için önerilen seçenekli kullan" kutucuğunu işaretle, senin sistemine göre Windows boot edilebilir USB'ni hazır hale getirecektir. O araca 2004 sürümü mü iniyor tam bilmiyorum, denemedim. Ama muhtemelen 2004 indiriyordur.

Cihazınız UEFI desteklemiyor olabilir. ISO dosyasını Rufus ile GPT şeklinde yazdırın, yine olmuyorsa MBR şeklinde yazdırın.
Destekliyor hocam. Anakart Gigabyte GA-AB350M Gaming 3.

Buradan "Aracı İndir" seçeneğine tıklayıp aracı indirin, indirme bitince aracı çalıştırın. İki seçenek çıkacak alttaki USB, ISO dosyası falan yazan seçeneği seç, gelen ekranda "Bu bilgisayar için önerilen seçenekli kullan" kutucuğunu işaretle, senin sistemine göre Windows boot edilebilir USB'ni hazır hale getirecektir. O araca 2004 sürümü mü iniyor tam bilmiyorum, denemedim. Ama muhtemelen 2004 indiriyordur.
Denedim hocam hem GPT olarak hem MBR olarak defalarca olmuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı