Windows 10 kurulum ekranında ekran karıncalanıyor

Merhabalar. Bugün daha önce hiç yaşamadığım saçma bir sorun ile karşı karşıyayım. Bir tane HP laptop var ona belki sayısız format attım bugün de artık format atma vakti gelmişti şöyle bir sistemi temizleyeyim dedim. Windows'tan Windows 10 imaj dosyasını indirdim ve Rufus ile flasha yükledim. Ama laptop, kurulum ekranı çıkınca ekranı böyle pembe mor tonlarında çizgi çizgi oluyor bir şey gözükmüyor. Çok saçma çözümünü bulamadım. İkinci kez yazdırdım yine aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Bugün daha önce hiç yaşamadığım saçma bir sorun ile karşı karşıyayım. Bir tane HP laptop var ona belki sayısız format attım bugün de artık format atma vakti gelmişti şöyle bir sistemi temizleyeyim dedim. Windows'tan Windows 10 imaj dosyasını indirdim ve Rufus ile flasha yükledim. Ama laptop, kurulum ekranı çıkınca ekranı böyle pembe mor tonlarında çizgi çizgi oluyor bir şey gözükmüyor. Çok saçma çözümünü bulamadım. İkinci kez yazdırdım yine aynı.
flasha bootladığınız iso dosyası virüslü olmasın :D Microsoft'dan indirdiniz umarım.

Flasha bootladığınız ISO dosyası virüs lü olmasın :D Microsoft'dan indirdiniz umarım.

Bir ihtimal.

Ekran kartında sorun var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı