Windows 10 kurulum ekranında ne yapılmalı?

12silent2

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar disk ekranını bilmiyorum. Halihazırda Windows 10 yüklü olan bilgisayarıma tekrardan format atıp yüklemek istedim. USB hazırladım ve direkt onu açtım. Disk ekranında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eski Windows 10 hala yüklü mü silmem mi gerekiyor. Kısacası bu ekran hakkında bir bilgim yok. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20220210_234549.jpg
    20220210_234549.jpg
    324,8 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
Mevcut Windows 10 üzerinde sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Format atmadan daha kolay olur sizin için. Ayarlardan güvenlik ve güncelleştirme altında kurtarma işinize görecektir.

Merhabalar disk ekranını bilmiyorum. Halihazırda Windows 10 yüklü olan bilgisayarıma tekrardan format atıp yüklemek istedim. USB hazırladım ve direkt onu açtım. Disk ekranında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eski Windows 10 hala yüklü mü silmem mi gerekiyor. Kısacası bu ekran hakkında bir bilgim yok. Şimdiden teşekkürler.
Bütün diskleri temizlemek istiyorsanız ilk önce biçimlendirin ve ardından silin. Bütün diskler bir araya toplanıp C diskini oluşturacaktır.

Konsolu açıp ana diski sıfırladım ve GPT biçimine dönüştürdüm. Sonrasında tek diske indirgendi ve kuruluma böyle devam ediyorum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için konsolu açtıktan sonra yazdığım kodları sırasıyla aşağıya yazıyorum.
diskpart
list disk
select disk (burada zaten hangisini seçmeniz gerektiğini anlayacaksınız)
clean
convert gpt
exit

Hepsine tıklayıp silin. Ardından 1 tane ayrılmamış alan kalınca ona 1 kere tıklayıp ileri deyin. Kurulması lazım.

Yeniden başlatırken shifte e basılı tut oradan kurtarma seçeneklerine gel ya orda diğer yazar yada formatla kurtarma yazar tıkla tarla kendi kendine format atar ve USB olmadan kurar windowsu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı