Windows 10 kurulum sırasında HDD görünmüyor

ClementineLee

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Laptopa temiz kurulum yapmak istiyordum, önce hard diskini çıkarıp başka bir bilgisayara taktım ve gerekli dosyalarımı bilgisayara aktardım daha sonra hard diski tekrar lapopta takıp USB ile Windows 10 formatı atmak istedim ama kurulum yerine geldiğim de "gerekli bir sürücü yok" hatası alıyorum yani laptopa takılı olan HDD'yi göstermiyor.

Diskpart kısmında hem hard disk hem de taktığım USB gözükmesine rağmen format sırasında gözükmüyor, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba arkadaşlar.

Laptopa temiz kurulum yapmak istiyordum, önce hard diskini çıkarıp başka bir bilgisayara taktım ve gerekli dosyalarımı bilgisayara aktardım daha sonra hard diski tekrar lapopta takıp USB ile Windows 10 formatı atmak istedim ama kurulum yerine geldiğim de "gerekli bir sürücü yok" hatası alıyorum yani laptopa takılı olan HDD'yi göstermiyor.

Diskpart kısmında hem hard disk hem de taktığım USB gözükmesine rağmen format sırasında gözükmüyor, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Diskpartta hdd yi seçip clear yazın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı