Windows 10 kurulum tekrar başlıyor

normalbiradam456

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060 Laptop
CPU: Ryzen 5 7535HS
RAM: 16 GB
Disk: 512 GB SSD
Windows 10 kurulumu sürekli tekrara dönüyor, tam siyah ekran geldikten sonra USB belleği çıkarıyorum boot menüsüne atıyor. Ne yapabilirim?

@Stereo.Luigi99 siz biliyor musunuz hocam?

Windows kurulumu nereden yükledin.
Hocam Media Creation Tool’dan yaptım BIOS’tan boot sıralamasına değiştirdim şuan sadece yeniden başlatıp aynı ekrana dönüyor.

Windows'u kurduğunuz yerden başlatın PC'yi.
Boot menüsüne geri atıyor.

Hocam Media Creation Tool’dan yaptım BIOS’tan boot sıralamasına değiştirdim şuan sadece yeniden başlatıp aynı ekrana dönüyor.

Boot menüsüne geri atıyor.
Bilgisayarı güç düğmesinden kapatsam şuan geri BIOS girip boot sıralamasını düzeltsem boot menüden açsam düzeleceğini düşünüyorum, zarar gelir mi güç düğmesinden kapatsam?

Boot menusunun sirasini degistirmeden sadece USB bellek ile baslatin.

Hocam nasıl kapatacağım kurulum ortasında bilgisayarı? Bilgisayar kapandı açılmıyor şuan.

Hocam nasıl kapatacağım kurulum ortasında bilgisayarı? Bilgisayar kapandı açılmıyor şuan.
Hocam güç düğmesine basıyorum açılmıyor şu anda.

Hocam kurulum gerçekleşirken bilgisayar kapandı şuan güç düğmesine bassam bile açılmıyor.

Şimdi doğru mu anladım. C diskinin bulunduğu depolama aygıtından başlatıyorsunuz ve yeniden başlıyor PC.
Hocam bilgisayar bozuldu galiba😢

Son düzenleme:
Hocam nasıl kapatacağım kurulum ortasında bilgisayarı? Bilgisayar kapandı açılmıyor şu an.

Hocam güç düğmesine basıyorum açılmıyor şu anda.

Hocam kurulum gerçekleşirken bilgisayar kapandı şu an güç düğmesine bassam bile açılmıyor.

Hocam bilgisayar bozuldu galiba😢

USB bellek takili kaldiysa ve USB bellekteki ISO imaji, boot etme hatasina olduysa ondan acilmıyor gibi olabilir, hiçbir ekran mi gelmıyor?

USB bellek takili kaldiysa ve USB bellekteki ISO imaji, boot etme hatasina olduysa ondan acilmıyor gibi olabilir, hiçbir ekran mi gelmıyor?
Hocam fan dahi çalışmıyor. Bir anda gitti her şey.

Yanık kokusu falan da yok belki ısınmıştır dedim.

HDD bozulmuş olma ihtimali var mıdır sizce?

HDD bozulmuş olma ihtimali var mıdır sizce?

PSU kilidini arkadan kapatip acin bakalim.

HDD bozulunca yine PC acilmaz mi? Boot edecek bir şey bulamadigini soyler normalde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı