Çözüldü Windows 10 kurulum yaparken disk bölme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ı love you

Hectopat
Burada ne yapacağım? Tek diskim var neyi nasıl bölmeliyim?

Dosya Ekleri

• 16045011478564874946620858680551.jpg
    120,9 KB · Görüntüleme: 96
Alıntıdan da anlayacağınız gibi arkadaşımız orda yazanları tam bilmediği için uyardım.
"sonra bunlar çıktı" ifadesinden de anlaşılacağı üzere...
Benim mesajımın tamamını alıntılamış olsaydınız, hangi part a kuracağını da yazdığımı, silmemesini de sadece uyarı maksatlı yazdığımı görebilirdik....

Ama yine de siz haklısınız diim.
Böyle yapacağım değil mi? Hepsini sildim yeni dedim. Sonra bunlar çıktı.
Eki Görüntüle 726194
Burada ne yapacağım? Tek diskim var neyi nasıl bölmeliyim?
Arkadaşım, diğer üyelerin de yazdığı gibi yapacağın işler şu şekilde;

1. Herşeyi sil (Zaten silmiştin ama yine de sil )
2. Yeni yi tıkla ve çıkan rakamı değiştirmeden onayla,
3. Çıkacak uyarıyı da onayla,
4. Türü BİRİNCİ yazan partı seç (normalde kendisi de seçmiş olmalı.)
kuruluma devam et...

Ben de diyorum ki, "Yeni" butonuna tıkladığında oluşan o bölümleri silse de bir şey olmayacaktı zaten. Tek parça olan bölüme kurulum yapsa da Windows bölecekti zaten o diski. Boş yere yapmışsın o uyarıyı yani. Haklı olduğum durumda haklı olduğumu söylüyorsun, değişik bir insansın vesselam.

Anladım mevzu uzayacak,

Kronolojik sırayla anlatmayı deniyeyim bir de size,

saat 18:11
i love you demiş ki "Böyle yapacağım değil mi? Hepsini sildim yeni dedim. Sonra bunlar çıktı." YENİ DEDİM diye yazmış. Yani sizin bahsettiğiniz işlemi geçmiş.

saat 18:20
ben demişim ki; "Bölüm 3 e kuracaksınız, doğru... Ama diğerlerini de silmeyin."

18:22
Windows kurulum yaparken gerekli bölümleri tekrar oluşturuyor zaten, silinmesinde bir sakınca yok.

Film bundan sonra kopuyor,

Bu arkadaş zaten bu sürece hakim değil, hangi sıraya uyacağını bilmeden giderse o partlar olmadan kurulum yapar,

Misal; yeni dedikten sonra ekranda ne yapayım diye soruyor,
sizin yazdığınızı yanlış anlasa YENİ dedikten sonra oluşan o partları siler, BİRİNCİ ye de kurulum yapar ve o partlar da silinmiş olduğu için bi işe yaramazlar.

Sizin bilgisayar veya anlatım tecrübenizi bilemem, saygı duyarım. Benim tecrübem insanlara uzaktan iş yaptırırken detaylı ve düzgün sıralı anlatmanın ve gereken yerlerde de ufak hatırlatmalar yapmanın gerekli olduğunu göstermiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…