GsdvX
Decapat
Selamlar, bilgisayarım oyun setup kurulumu sırasında dondu ve ardından ''Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor'' uyarısı çıkarak mavi ekran verdi. 20 dk. beklememe rağmen %0'da takılıp kaldı, ben de sorunu yeniden başlatarak çözeceğimi sanıp bilgisayarın güç tuşuna basıllı tuttum, kapandıktan sonra açmaya çalıştığımda ise ''Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key'' hatası ile karşılaştım. O an işletim sistemimin çöktüğünü anladım (windows 8 kullanıyordum o an) ve format atmak için USB'ye Windows 10 ISO dosyasını kurduktan sonra BIOS ekranına girip boot kısmından ayarlamayı yapıp kurulum için bilgisayarı çalıştırdım, her şey sorunsuzdu bilgisayar açılıyor ve kurulum için gerekli ayarlamaları yapıyordum, Windows'u kurmak istediğim sürücü kısmına geldiğimde ise takılı olan tek SSD'yi seçtikten sonra ileri dedim, ama bu sefer de 15 dk. bekletilip "Windows seçili konuma yüklenemiyor hata 0x80300002" diye bir hatta aldım. Biraz araştırma yaparak sorunu çözmeye çalıştım fakat işe yaramadı, sizden bu konu hakkında bilgi almak istiyorum. Ne yapmalıyım? Evde kendim çözebilir miyim, yoksa bir bilgisayarcıya göstermem dahamı iyi olur?
Not: Anakartım MSI H110M, UEFI diye bildiğimden dolayı Rufus ile ISO dosyasını yazma kısmında UEFI ve NTFS kısımlarını seçmiştim. Sorun bundan olabilir mi?
Yanıtlarınızı bekliyorum detaylı ve anlaşılır bir hatta bilgisi vermek istediğimden dolayı konu biraz uzun oldu, kusura bakmayın
Not: Anakartım MSI H110M, UEFI diye bildiğimden dolayı Rufus ile ISO dosyasını yazma kısmında UEFI ve NTFS kısımlarını seçmiştim. Sorun bundan olabilir mi?
Yanıtlarınızı bekliyorum detaylı ve anlaşılır bir hatta bilgisi vermek istediğimden dolayı konu biraz uzun oldu, kusura bakmayın
Son düzenleyen: Moderatör: