Windows 10 Kurulumda Klavye ve Fare Görünmüyor

GörkemTskn

Decapat
Bilgisayarım Windows 10 işletim sistemine sahipti ama biraz yavaştı, bu yüzden format atmaya karar verdim. Formatı bilgisayarı yeniden başlatırken shift tuşuna basarak yaptım. İşlem bittikten sonra dil seçim bölümüne geldim ancak bilgisayar ne klavyemi ne de mousemi görmüyor. Bir gündür bu sorun ile uğraşıyorum BIOS'dan da bir şeyler denedim ama bir çare bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte neden sıfırlama yöntemini forumca tavsiye etmediğimizin bir sebebi daha. Anlaşılan klavye ve fare sürücüleri sıfırlama sırasında silinmiş. Belki sorununuz başka bir şeyden dolayı da olabilir.

Neyse, Windows 10 Sürüm 1903'ü buradan indirin. Aşağıdaki rehberden USB'ye yazdırmanın ve kurulumun nasıl yapıldığını görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekleme: Ayrıca sisteminizde en az 8 GB RAM ve SSD bulunmasını öneririm. 5400 RPM'lik HDD ile Windows 10 çekilmez.

İşte neden sıfırlama yöntemini forumca tavsiye etmediğimizin bir sebebi daha. Anlaşılan klavye ve fare sürücüleri sıfırlama sırasında silinmiş. Belki sorununuz başka bir şeyden dolayı da olabilir.

Neyse, Windows 10 Sürüm 1903'ü buradan indirin. Aşağıdaki rehberden USB'ye yazdırmanın ve kurulumun nasıl yapıldığını görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ekleme: Ayrıca sisteminizde en az 8 GB RAM ve SSD bulunmasını öneririm. 5400 RPM'lik HDD ile Windows 10 çekilmez.

SSD yok ve 4gb ram var. Olmaz mı ?

SSD yok ve 4 GB RAM var. Olmaz mı?
Olur ama -internet haricinde oyun da oynuyorsanız- sizi zorlar. Kurulumdan sonra Hizmetler kısmından kullanmadığınız hizmetleri kapatıp hem RAM'deki boş yeri arttırabilrsiniz hem de sistemi biraz olsun hızlandırabilirsiniz.

Bu rehbere de bakmanızı öneririm.

Olur ama -internet haricinde oyun da oynuyorsanız- sizi zorlar. Kurulumdan sonra Hizmetler kısmından kullanmadığınız hizmetleri kapatıp hem RAM'deki boş yeri arttırabilrsiniz hem de sistemi biraz olsun hızlandırabilirsiniz.

Bu rehbere de bakmanızı öneririm.
Attığınız videoyu şimdi izleyebildim ama benim bilgisayarım windows 10 un dil seçme bölümünde takılı kaldı. Yani şuan dil seçemiyorum eğer seçebilirsem windows 10 işletim sistemi bilgisayarıma kurulacak.

USB'den kurulumu yaptınız mı? ISO hatalı yazdırılmış olabilir, USB bellekte sorun olabilir veya USB girişinde de sorun olabilir.

ISO'yu buradan indirip Rufus ile yeniden yazdırmayı deneyin. Yazdırma bittikten sonra yeniden kurulum yapın. Kurulum hatalı bitmiş olabilir, tabii USB'de veya ISO'da sorun olmadıkça genellikle başarıyla biter.

Yine de aynı sorunla karşılaşıyorsanız Başlangıç Onarma'yı deneyin. Sistemi USB'den açın, "Şimdi Yükle" seçeneği yerine "Bilgisayarınızı onarın" seçeneğini seçin. Gelişmiş Başlangıç Ayarları >> Başlangıç Onarma yolunu takip edin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı