Windows 10 Kurulumda SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Hatası

Daha fazla  
Arkadaşlar sistem düzgün çalışıyor herhangi bir donma ısınma kasma sıkıntım yok, fakat ne USB'den ne DVD'den kurulum yapamıyorum, aşağıdaki hataları alıyorum sorun nerededir, birden fazla Windows 10 denedim fakat sonuç yine aynı bu sorun, Auslogics Driver Updater ile güncelleme yaptıktan sonra başladı bu sorun.

2.jpg

22.jpg

Şu an memtest86 ile RAM'leri test ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü bulucu program ile hangi sürücüleri güncelleştirdin ise hepsini kaldır.
Sorun devam ederse Windows'u kendi içinde kurtarma bölümüne giderek sıfırla.

Sürücü bulucu program ile hangi sürücüleri güncelleştirdin ise hepsini kaldır.
Sorun devam ederse Windows'u kendi içinde kurtarma bölümüne giderek sıfırla.
Sorunu hallettim bilgisayarda hiç bir sıkıntı yok. Bios'u varsayılan ayarlara almıştım ondan kaynaklanıyormuş, birkaç ayar vardı onları kapattım sorunsuzca format attım ilgin için teşekkür ederim

Ayrıca bu siteyi bazı katı kurallar yüzünden kınıyorum her yorumumda ceza puanı alıyorum, he sizelere göre mantıklı olabilir Türkçe kuralları açısından fakat o kadar çaresiz kaldım ki pc bana çok lazımdı ceza puanı aldığım için hiç bir bölümden yardım alamadım bazı sivri zekalar şimdi yazar işine gelmiyorsa girmezsin olur biter bu siteyi sırf bu yüzden kimseye tavsiye etmiyorum buda benim düşüncem..Kurallar tabiki olacak fakat bu ceza sistemi bana göre yanlış

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı