Windows 10 Kurulumda ''Windows gereken dosyayı yükleyemiyor'' Hatası

Sakit

Decapat
Windows 10 USB boot ediyorum ama hata aliyorum. Windows gereken dosyayi yukleyemiyor hatasi aliyorum. Eskiden sorunsuz kuruyodum ama simdi kuramiyorum. Kac kere Win 10 sildim yeniden yukledim eskiden 2% alirken simdi 45% aliyorum. USB bir ara bozulmustu, disk yazma korumali olmustu. Duzelttim. Ondan olur mu? Yardimci olursaniz sevinirim.

Bahsettiğiniz sorunlar yüzünden başka bir USB ile denemenizi öneririm. Yazılımsal ya da USB mekanizmasında bozulmalar olmuş olabilir. Farklı bir USB ile deneyiniz eğer yine olmaz ise bilgilendirin diğer aşamaları kontrol edelim.

Bahsettiğiniz sorunlar yüzünden başka bir USB ile denemenizi öneririm. Yazılımsal ya da USB mekanizmasında bozulmalar olmuş olabilir. Farklı bir USB ile deneyiniz eğer yine olmaz ise bilgilendirin diğer aşamaları kontrol edelim.
Tessekur ederim baska usb ile denedim oldu yuklendi demeki usb bozulmus yardimin icin teseekur ederim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı