Windows 10 kurulumu başarısız oluyor

Makaleler
1
Yer
Plüton
8 GB'lık flash belleğime sorunsuz bir şekilde kurulumu yapıyorum. Setup kısmını geçtikten sonra %38 civarı bir şey olduktan sonra masaüstüne atıyor ve bu sorunla karşılaşıyorum. Problem HDD'den kaynaklanıyor olabilir mi? UEFI kurulum yapıyorum.
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Format normal olarak boot ayarından yapılıyor. Bios ayarlarına girip boot seçeneğine gelin. Bir numaralı diske format atacağınız USB'nin ismini seçip F10 yapıp çıkın. Otomatik olarak format başlayacaktır.
Hocam dediğinizi denedim boost menüsünde bi seçenek çıkmıyor usb'yi normalde görüyor ama boost menüsünde yok.
Bios'a gelip sistem modunu UEFİ'den LEGACY moduna al sorun düzelicektir. Daha önce tecrübe edildi.
Deneyeceğim.
Olay çözüldü ama nası çözdüğüm hakkımda hiçbir fikrim yok. Boost menüsünden bişeyleri aktif ettim felan derken çıktım kurulum menüsü karşıma geldi. Riskli oldu ama neyse :D.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı