Windows 10 kurulumu için 2. bilgisayar şart mı?

Valfeks

Hectopat
RAM
DDR IV 8GB (3200MHz) Diğer değerleri bilmiyorum
SSD veya HDD modeli
1x M.2 SSD slot (NVMe PCIe Gen3) 1x 2.5"" SATA HDD
Ekran kartı
RTX2050, GDDR6 4GB
Anakart
Chipset Intel HM570
İşlemci
Intel® Core™ i5-11400H (12M Cache, up to 4
MSI Thin GF63 aldım ve bu videodaki gibi Windows 10 kurulumu yapacaktım ancak daha shelter komutları ekranında kaldım. İnternetten biraz araştırdım ve ISO kurulumu için 2. bir PC kullanarak USB'ye kurma işlemi uygulanıyor diyorlardı. 2. bir PC olmadan USB'ye ISO Windows kurulumu yapılamıyor mu? Videoda ilk fotoğraftaki ekrana geçiş yapılıyor ancak ben 2. Fotoğraftaki ekranda kaldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 97A77B46-84CC-4DCC-849A-5813A18EB1D7.jpeg
    97A77B46-84CC-4DCC-849A-5813A18EB1D7.jpeg
    127 KB · Görüntüleme: 67
  • 8EEAC61D-E506-40E9-ABCA-7A1B46874197.jpeg
    8EEAC61D-E506-40E9-ABCA-7A1B46874197.jpeg
    120 KB · Görüntüleme: 90
MSI Thin GF63 aldım ve bu videodaki gibi Windows 10 kurulumu yapacaktım ancak daha shelter komutları ekranında kaldım. İnternetten biraz araştırdım ve ISO kurulumu için 2. bir PC kullanarak USB'ye kurma işlemi uygulanıyor diyorlardı. 2. bir PC olmadan USB'ye ISO Windows kurulumu yapılamıyor mu? Videoda ilk fotoğraftaki ekrana geçiş yapılıyor ancak ben 2. fotoğraftaki ekranda kaldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında kendi bilgisayarınızda Windows varsa oradan Rufus ile Flash'a yükleyebilirsiniz. Fakat eğer yükleme sırasında bir hata meydana meydana gelirse veya bilgisayarınız FreeDOS ise 2. bir bilgisayara ihtiyaç duyarsınız...

Hayır, ikinci bir bilgisayar şart değil. Telefondan bile format usb belleği hazırlayabilirsin. Usb belleği telefona bağlamak için dönüştürücü kullanmalısın. Ardından uygulama mağazasından rüfus alternatifi bir uygulama ile indirdiğin .iso dosyasını usb belleğe yazıp bilgisayara format atmaya hazır hale getirebilirsin.

Hayır, ikinci bir bilgisayar şart değil. Telefondan bile format USB belleği hazırlayabilirsin. USB belleği telefona bağlamak için dönüştürücü kullanmalısın. Ardından uygulama mağazasından Rufus alternatifi bir uygulama ile indirdiğin. ISO dosyasını USB belleğe yazıp bilgisayara format atmaya hazır hale getirebilirsin.

Aslında tam olarak duymak istediğim buydu.
Mobil platform efsane ya.
Birçok şey yapılabiliyor cepten.

Hocam bunun iOS versiyonu var mı yoksa sadece Android'lerden mi yapılabiliyor?

Aslında kendi bilgisayarınızda Windows varsa oradan Rufus ile Flash'a yükleyebilirsiniz. Fakat eğer yükleme sırasında bir hata meydana meydana gelirse veya bilgisayarınız FreeDOS ise 2. bir bilgisayara ihtiyaç duyarsınız...

Hayır, ikinci bir bilgisayar şart değil. Telefondan bile format USB belleği hazırlayabilirsin. USB belleği telefona bağlamak için dönüştürücü kullanmalısın. Ardından uygulama mağazasından Rufus alternatifi bir uygulama ile indirdiğin. ISO dosyasını USB belleğe yazıp bilgisayara format atmaya hazır hale getirebilirsin.

Hocam peki telefon fark eder mi genelde Android'ler bu tarz işlemler için kullanıma izin veriyor sadece. iOS cihazlardan da halledilebilir mi? Bir de hocam Rufus benzeri hangi uygulamayı önerirsiniz telefondan USB ayarlamak için?

Hocam peki telefon fark eder mi genelde Android'ler bu tarz işlemler için kullanıma izin veriyor sadece. iOS cihazlardan da halledilebilir mi? Bir de hocam Rufus benzeri hangi uygulamayı önerirsiniz telefondan USB ayarlamak için?
Daha önce Android bir telefondan yazdırma işlemi uyguladım. Hep hatalı yazıyor. IOS için var mıdır bilemem. Fakat android ile yapmanı da pek önermem. Sağlam bir bilgisayarcı çözsün bence.

Aslında tam olarak duymak istediğim buydu.
Mobil platform efsane ya.
Birçok şey yapılabiliyor cepten.

Aynen öyle, artık birçok şey yapılabiliyor. Çok fazla yapabilirim diye uygulama var, iyi olanını bulmak lazım. İlk kez indireceksen indirme sayısına ve puanlarına dikkat et. Kolay gelsin şimdiden. 🙏

İOS kullanmadığım için bilmiyorum ancak kesin onda da vardır. Android 'te olduğunu biliyorum, hatta google play mağazasına bir göz attım çok fazla alternatif bulunuyor. Arayüzü düzgün, çok kez indirilmiş ve iyi puanda olan uygulamalara bakabilirsiniz.

Şimdi bir göz attım, google play markette Ultimate USB (All-İn One Tool) adlı bir uygulama var. 100.000 'den fazla indirilmiş ve arayüzü çok kullanışlı duruyor. Bir OTG çevirici ile usb belleği bağlayıp indirdiğin .iso uzantılı dosyayı yazdırmaya başlatabiliyorsun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı