Herkese iyi geceler öncelikle. Yeni aldığım SSD'ye Windows 10 Pro kurulumu yaptım fakat mavi ekran yiyor ve sürekli oluyor tekrar format attım güncellemeleri kaldırdım hiçbir şekilde düzelmiyor ve şirketin bilgisayarı. Bugün halletmem lazım desteklerinizi rica ediyorum. Teşekkür ediyorum şimdiden tüm destekleriniz için.
Herkese iyi geceler öncelikle. Yeni aldığım SSD'ye Windows 10 Pro kurulumu yaptım fakat mavi ekran yiyor ve sürekli oluyor tekrar format attım güncellemeleri kaldırdım hiçbir şekilde düzelmiyor ve şirketin bilgisayarı. Bugün halletmem lazım desteklerinizi rica ediyorum. Teşekkür ediyorum şimdiden tüm destekleriniz için.
Windows 10 için otomatik sürücü yüklemeyi kapatmak için halihazırda bir rehberimiz var. Fakat bazı durumlarda ve özellikle laptop sistemlerde bu çözüm işe yaramayabiliyor. Genellikle siz güncel ekran kartı sürücüsünü yükleseniz de Windows Update daha eski bir sürümü yüklüyor ve kısır bir...
www.technopat.net
Sonra bu araca göre Nvidia sürücünü gizle sistemi yeniden başlat.
Dün gece çözdüm geç saatte. Devre dışı bırakıyordum geri aktif oluyordu siliyordum geri yükleniyordu en son tüm Update kapatma adımları ile hallettim desteğin için çok teşekkür ederim konuyu çözüldü olarak işaretleyebiliriz