Windows 10 Kurulumu USB'den Başlatamama Sorunu

Makaleler
14
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Sorunum şu bilmiyorum denk geldiniz mi ama sistem ağır hasar görmüştü. Windows 7 DVD'si vardı bir abide, verdi bana ben de attım, şu an sorunsuz kullanıyorum lakin bende Windows 10 varken 7'ye dönmek saçma dedim ve gayet memnundum bu yüzden Micrososft'un sitesinden yeniden indirme yaptım ISO olarak kaydettim. USB vardı hadi oraya yazıyım dedim. Bu sitede biraz araştırma yaptım RUFUS ile yapılıyormuş, zaten bu siteye güveniyorum yaptım RUFUS'u indirdim, aynı yaptığınız gibi yaptım yaklaşık 20 dakika sürdü. Hiçbir hata vermedi. Bilgisayarı kapattım açtım BIOS'tan USB'yi seçtim fakat direk Windows açılışına gidiyor. DVD ile yapınca CD ROM ile açıyorum sıkıntısız oluyor. Nasıl ben bunu USB'den başlatırım her şeyi doğru yapıyorum gibime geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB legacy Enabled'de bu arada 20 dakika sürmesi banada tuhaf geldi ama DVD'ye yazarken hiç bu kadar beklemiyorum. En kötü ihtimal yarın 1 adet DVD alıp öyle denerim. Bugün elektrikler gitti tam DVD'ye kopyalama sırasında DVD öyle kaldı yarı yamalak bişey oldu zaten silinmiyorda. USB bana her zaman daha iyi geliyor DVD'nin çizilme riski gibi sıkıntıları var USB'de öyle bir sıkıntı olmadığı için birşey olmuyor kolay kolay. Bu arada başka bir USB'de bir kaspersky rescue disk var. Onu denedim acaba USB olarak bir sıkıntısımı var diye hiçbir problem yok herhalde kopylama sırasında bişey oldu önerebileceğiniz başka bir İso dosyasını USB'ye yazma programı varmı birkaç tane daha denedim bazıları hata veriyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı