Windows 10 kurulumu ve disk bölme

Safa35

Hectopat
Katılım
18 Mart 2018
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese selam. Freedos bilgisayar aldım ve Windows 10 kuruyorum D ve C olarak HDD'yi ayıracağım ancak böyle bir uyarı geldi ne yapmalıyım? ''Bu bölümde bilgisayarınızın üreticisinin sağladığı önemli dosyalar veya uygulamalar olabilir. Bu bölümü biçimlendirirseniz, bölümde bulunan veriler kaybolur. ''
 
Son düzenleme:
Telefonum dondu yükleyemedim. Yüklemeye çalışıyorum.
''Bu bölümde bilgisayarınızın üreticisinin sağladığı önemli dosyalar veya uygulamalar olabilir. Bu bölümü biçimlendirirseniz, bölümde bulunan veriler kaybolur. '' gelen uyarı yazısı bu ne yapmalıyım ? bilgisayar msi marka ve 10gb lık DriverCD bölümü bulunmakta bununla alakalı mı acaba ? izlediğim kurulum videosunda Recep Baltaş o bölümü siliyor, yardımcı olursanız sevinirim.
painkiller ne yapmalıyım ? sizden gelcek mesajı bekliyorum bölmeden mi kurmalıyım ?
''Bu bölümde bilgisayarınızın üreticisinin sağladığı önemli dosyalar veya uygulamalar olabilir. Bu bölümü biçimlendirirseniz, bölümde bulunan veriler kaybolur. ''
Nasıl bir uyarı? Paylaşmamışsınız.
''Bu bölümde bilgisayarınızın üreticisinin sağladığı önemli dosyalar veya uygulamalar olabilir. Bu bölümü biçimlendirirseniz, bölümde bulunan veriler kaybolur. ''
 
Son düzenleme:
920.9GB olan bölümü seçip alttan sil deyin, ardından ayrılmamış alan olarak görünen sürücüyü seçip alttan yeni deyin ve C sürücüsüne ayırmak istediğiniz boyutu girin, uygula deyin ve sonra kalan ayrılmamış bölümü seçip alttan tekrar yeni deyin. C'ye ayırdığınız sürücüyü seçip kuruluma devam edebilirsiniz.
 
920.9GB olan bölümü seçip alttan sil deyin, ardından ayrılmamış alan olarak görünen sürücüyü seçip alttan yeni deyin ve C sürücüsüne ayırmak istediğiniz boyutu girin, tamam deyin ve sonra kalan ayrılmamış bölümü seçip alttan tekrar yeni deyin. C'ye ayırdığınız sürücüyü seçip kuruluma devam edebilirsiniz.
''Bu bölümde bilgisayarınızın üreticisinin sağladığı önemli dosyalar veya uygulamalar olabilir. Bu bölümü biçimlendirirseniz, bölümde bulunan veriler kaybolur. '' silmeye çalıştığımda bu uyarıyı veriyor aslında sorduğum şey bu çok teşekkür ederim cevap için.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı