P ProdigyBro Hectopat Katılım 4 Mart 2016 Mesajlar 44 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2016 #1 Merhaba, sistem parçalarını bugün tamamen topladım. Yarın montajına başlıyorum. Başlamadan önce bellekleri hazırlayacağım. Bunun için Windows 10 nereden indirebilirim? Lisansı sonra aktif edebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2016
Merhaba, sistem parçalarını bugün tamamen topladım. Yarın montajına başlıyorum. Başlamadan önce bellekleri hazırlayacağım. Bunun için Windows 10 nereden indirebilirim? Lisansı sonra aktif edebilir miyim?
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2016 #2 Windows 10 indirme rehberi burada var. Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat Kurulum ve USB hazırlama rehberleri burada var. UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat Kurulumdan sonra lisans girmen gerekli.
Windows 10 indirme rehberi burada var. Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat Kurulum ve USB hazırlama rehberleri burada var. UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat Kurulumdan sonra lisans girmen gerekli.