Windows 10 kurulumunda "0xc000000F" hatası

jiko

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Dostlarım benim PC'de Linux Mint vardı USB'ye intermet Cafe'den Windows 10 ISO'su kurdum Rufus ile fakat eve geldim USB üzerinden açtığımda şöyle bir hata aldım. Ve ben diskteki Linux vs her şeyi sildim yanlışlıkla nasıl yaptığım hakkında bilgim yok.

hata.jpeg

Buradan Windows kurulumuna geçtim fakat şimdj ileri diyemiyorum sürücüyü seçiyorum fakat ileri tuşuna bakılmıyor. Ve Windows 10 Home, Pro seçenekleri gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlarım benim PC'de Linux Mint vardı USB'ye intermet Cafe'den Windows 10 ISO'su kurdum Rufus ile fakat eve geldim USB üzerinden açtığımda şöyle bir hata aldım. Ve ben diskteki Linux vs her şeyi sildim yanlışlıkla nasıl yaptığım hakkında bilgim yok.

Eki Görüntüle 1465938

Buradan Windows kurulumuna geçtim fakat şimdj ileri diyemiyorum sürücüyü seçiyorum fakat ileri tuşuna bakılmıyor. Ve Windows 10 Home, Pro seçenekleri gelmiyor.

USB'yi ISO'yu yazdırmadan önce biçimlendirmiş miydiniz?

Dedim ya intermet kafe de isoyu usb biçimlendirdim ozaman görüyordu.

USB'ye Windows 10 ISO dosyasını kuruyorum fakat USB'yi BIOS'tan seçtiğim de kurulum ekrani gelmiyor.(Recep Baltaşın paylaştığı Aralık 2021 Windows Iso dosyası)
Hayır yani herhangi bir cihaz şuan görüyor mu? Güvenli bir şekilde çıkarmazsanız aygıtta hata oluşabiliyor çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı