Windows 10 kurulumunda ekranın üstünde çizgi yanıp sönüyor

Maqa.mmd

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben boot menüsünden USB'yi seçtim fakat "_" yanıp sönüyor ne kadar bekledim setup gelmedi Windows 10 kurulumu gelmedi hatta şimdi kaldirmiyor dicekseniz önceden vardi Windows 10.
Eğer sorunuz varsa Discord'u bırakırım oradan kamera açarak gösteririm anakart ASRock.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pc'yi normal şekilde tekrar açın. Rufus programına girip Alt+E tuş kombinasyonunu yap, yapınca rufusun en altında çift bios modu aktif gibi bir yazı çıkıyor, çıktıysa sorun yok ve iso dosyasını tekrar usb belleğine yazdır. Sonra Pc'yi usb ile başlatıp setup edeceksin. Kolay gelsin :)

PC'yi normal şekilde tekrar açın. Rufus programına girip alt+e tuş kombinasyonunu yap, yapınca Rufus'un en altında çift BIOS modu aktif gibi bir yazı çıkıyor, çıktıysa sorun yok ve ISO dosyasını tekrar USB belleğine yazdır. Sonra PC'yi USB ile başlatıp setup edeceksin. Kolay gelsin :)

Kanka zaten sıkıntı o geri Windows'a da gidemiyorum ki kaldım BIOS'ta.
Bir süre sonra kurulum ekranı gelir. Bekleyin biraz daha. Sisteminiz yavaş olabilir.

Bende düşündüm onu ne kadar bekliyim maksimum.
Bir süre sonra kurulum ekranı gelir. Bekleyin biraz daha. Sisteminiz yavaş olabilir.

Kanka Discord versem gelebilir misin?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı