Windows 10 Kurulumunda Hata: 0x8007045D

gurkanzip

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Yazılım Okumak İstiyorum)
Yeni aldığım SSD'ye (Seagate Barracuda 480 GB) Windows 10 kuracaktım. İlk başta format ekranında diski biçimlendirmeye çalıştım, bir türlü biçimlendiremedi. Başka hatalar verdi. Sonra SSD'yi başka bilgisayara takarak biçimlendirdim. Tekrar Windows 10 kurmayı denedim. Bu sefer de 30 dk boyunca dosyaları kopyalama yerinde %0'da kaldı. Sonra bu hatayı verdi. Bilgisayarımın UEFI desteği var ve flaşı GPT, FAT32 olarak yazdım. Flashta sorun olacağını düşünmüyorum çünkü aynı flash ile başka bilgisayara da Windows 10 attım. SSD'yi bugün aldım, daha yeni. Sorun SSD'de mi?

Dosya Ekleri

• 795670AB-7D2F-4DFF-81A9-0BC236718CC3.jpeg
    795670AB-7D2F-4DFF-81A9-0BC236718CC3.jpeg
    316,7 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
Flash diski farklı USB porta takıp dene. Sıkıntı ya USB portta ya da flash diskte.

Denedim olmadı. HDD varken de UEFI olarak format atmıştım sıkıntı olmamıştı onda. Sorun SSD'de sanırım, iade ederim. Hazır iade etmişken 550 TL'ye başka marka SSD almalı mıyım sizce?
Sorunun SSD'den olduğuna eminseniz iade edin.

İade edecektim zaten ama belki farklı bir çözümü vardır diye sorayım dedim, iade ile uğraşmak istemedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı