Windows 10 Kurulumunda Logoda Kalma Sorunu

Zaten dün bir kere aynısı oldu. Eski sisteme döndü. Tekrar yüklediğimde takıldı bende buraya yazdım. Tekrar mı deneyeyim ne yapayım.?

Yeniden başlatın eski sisteme dönmeye çalışacaktır. Takılmaya devam ederse bir kaç kere daha deneyin olmazsa Windows 7 temiz kurulum yapıp yükseltmeyi tekrar deneyin. Sorun sabit diskte oluşan hatadan ve ya işletim sisteminde bozuk olan dosyalardan kaynaklanıyor olabilir.

Hatta yeniden başlatınca sade_OS aşamasında boot işlemi sırasında bir hatayla başarasız oldu hatası verdi..

Ekran kartından kaynaklı bir sorun, güncel sürüm sorunlu değilse onu kullan veya ikinci ekran kartın varsa ve varsa Nvidia sürücülerini kaldırırsan sorun hallolacaktır.

Eğer bilgisayarınız açılabiliyorsa (sistem yüklemişsinizdir vs.) denetim masasından kaldırabilirsin eğer açılmıyorsa güvenli modda girip yapabilirsiniz. Daha sonra aygıt yöneticisinden devre dışı bırakırsınız sürücüyü. Dikkat edin ekran kartınız tekse sorumluluk size aittir. Ben günlük 3-4 kez sistem yüklemek zorunda kaldığım için benim açımdan sorun olmadı. Bilgisayarımda İntel HD ve Nvidia GT 750M ekran kartı vardı Nvidiayı devre dışı bırakmak zorunda kaldım, sorun ondan kaynaklıydı bunu tespit ettim. Şimdilik bunu tavsiye ediyorum. Bu arada siz kaldırasnız bile sistem otomatik sürücüleri geri yüklüyor devre dışı bıraktığım halde, buna çözüm bulamadım. Bilgisayarı yeniden başlatırken vaya kapatırken kontrol ediyorum sürücüler geri yüklenmiş mi diye, yüklenmişse kaldırıyorum sonra yapıyorum. Onun dışında uykuya alıyorum kapatırken. Sürücüler güncellenene kadar böyle devam edeceğim mecbur :)

Zaten dün bir kere aynısı oldu. Eski sisteme döndü. Tekrar yüklediğimde takıldı bende buraya yazdım. Tekrar mı deneyeyim ne yapayım.?

Hatta yeniden başlatınca sade_OS aşamasında boot işlemi sırasında bir hatayla başarasız oldu hatası verdi..
Eski işletim sisteminizde hata olduğu sürece ayarları koruyarak yükseltme yapamazsınız. Windows 7'de komut satırına
Kod:
Sfc /scannow
yazarak sorun var mı varsa çözülebiliyor mu kontrol edin. Çözülemiyorsa sorunları çözme yolları var. Windows 7'de dism tamir kodları çalışmıyor Windows 7 kurulum USB'si ile düzeltilebiliyor. Bence hiç uğraşmayın kişisel dosyaları koruyan 2. seçenekle yükseltme yapın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı