erhanterzibaş
Megapat
Daha fazla
Merhaba. Ben eski bilgisayarımın bazı parçalarını değiştirdim. Ram, anakart ve işlemci aldım. Parçaları değiştirmeden önce kurulum USB'si ile C'yi biçimlendirdim ve bilgisayarı kapattım daha sonra parçaları değiştirdim. Sonra laptopumdan rufus ile Windows 10'u USB'ye tekrar yazdım. İlk önce UEFI için GPT Bölüm Düzenini seçip yaptım. Daha sonra Reset atıp Boot Menüye geldim, UEFI yazan Flash belleğini seçtim. Ancak bilgisayar siyah ekranda kaldı. Msi logosu veya Windows logosu çıkmadı hiç karşıma. Bilgisayarı kapattım ve daha sonra BIOS ya da MBR için UEFI Bölüm Düzenini seçtim. Ancak kurulumda tekrar siyah ekranda kalıyor.
Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar? Lütfen yardım edin. Zor durumdayım.
Eski sistem:
Athlon x2 270
Msi 760 p21 fx
4GB RAM
yeni sistem
İ3 6100K
Msi H110M PRO-VD
8 GB RAM DDR4
Güncelleme
Bios - Advanced - Windows OS Configuration- Windows 8.1/10 WHQL Support Enable yaptım ve siyah ekran sorunu çözüldü.
Ancak şimdi de Windows bu diske yüklenemez hatası alıyorum.
Güncelleme 2:
Disk seçme ekranında Shift+F10 yapıp. Diskpart > list disk > select disk 0 > clean > exit yaptım ve diski yeniden bölümlendirdim. Sorun Çözüldü.
Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar? Lütfen yardım edin. Zor durumdayım.
Eski sistem:
Athlon x2 270
Msi 760 p21 fx
4GB RAM
yeni sistem
İ3 6100K
Msi H110M PRO-VD
8 GB RAM DDR4
Güncelleme
Bios - Advanced - Windows OS Configuration- Windows 8.1/10 WHQL Support Enable yaptım ve siyah ekran sorunu çözüldü.
Ancak şimdi de Windows bu diske yüklenemez hatası alıyorum.
Güncelleme 2:
Disk seçme ekranında Shift+F10 yapıp. Diskpart > list disk > select disk 0 > clean > exit yaptım ve diski yeniden bölümlendirdim. Sorun Çözüldü.