Merhaba, biraz hortlatmış gibi olacağım, özür dilerim. Anakartım NVMe M.2 SSD destekliyor. Hem anakartımın (B350M PRO-VDH) hem de M.2 SSD (Adata 512 GB XPG SX8100NP)
Nin sitesinden uyumluluklarına bakıp aldım. Sistemimde 1 tane SATA SSD, bir tane de SATA hard disk var. Ben de yeni aldığım SSD'ye format atmak istedim ve yukarıda anlatılanları harfiyen uyguladım. BIOS SSD'yi görüyordu. USB'den bootladım ve Windows yükleme aşamalarında sürücü seçme kısmına geldiğimde yeni aldığım M.2 SSD gözükmüyordu. CMD de disklist komutunda da gözükmüyor. SATA SSD'ye temiz kurulum yaptım. Aygıt yöneticisinde M.2 gözüküyor. Disk yöneticisinde ise gözükmüyor. Havuza mı alınmış diye baktım, orada da yok. Anlayacağınız elimden bir şey gelmiyor. Yarın diğer diskleri söküp sadece M.2 ile deneyeceğim. Saygılar
Diğer diskleri söküp denedim, olmadı. Bios güncellemesi yapıyorum. Sizleri bilgilendireceğim.
Bios güncellemesi yaptım, yine değişen bir şey olmadı. Ama Windows'un kendi sitesinden son sürümü indirince M2 SSD gözüküyor. Diski biçimlendirip windowsu kuruyorum. Kurulum bitip yeniden başladığında yine kurulum ekranı geliyor. Ne yapmam lazım
@Recep Baltaş
Usb yi çıkarıyorum yeniden başlattıktan sonra, ama bu sefer SSDden boot olmuyor. Reboot hatası alıyorum.