Windows 10 kurulumunda SSD gözükmüyor

ZerosGPros

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba, bugün bir sorun ile karşılaştım çözerseniz sevinirim. Bugün Windows 11'den Windows 10'a geçmek istedim fakat görüntüdeki gibi yazıyordu disk gözükmüyordu. Ne yapsam düzelir? Eski bir sistem kullanıyorum ve işlemcim 11. nesil değil eski sistemde bu nasıl düzeltilir? Bilgi verirseniz sevinirim.

Bunu bir deneyin.

ISO dosyasını nereden edindin ve flash belleği hangi program ile hazırladın?

Bende aynı sorundan muzdarip olmuştum hiçbir makale işime yaramamıştı. Tek bulduğum çözüm SSD'yi başka bir bilgisayara takarak formatlamak oldu.

Arkadaşım kolay gelsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda ki adımları takip edebilir misin? Videoyu sonuna kadar izleyin, bazı detaylar var. Videodaki RST dosyası olmazsa farklı bir kanaldan indirip deneyin.

Reis masaüstü kullanıyorum nasıl yapacağım bilgi verir misin?

Pegatron IPXSB-H61

Reis masaüstü kullanıyorum nasıl yapacağım bilgi verir misin?

Hard diski yeni mi aldınız?
HDD ya da SSD hard diski sorunsuz olarak takmışsanız videodaki adımları takip edin, önce videoyu izlerseniz demek istediğimi anlayacaksınız. Format flaşının içerisine RST dosyasını atacaksınız, sonra format ekranından, sürücü yükle butonundan göz at diyerek format flaşının içine girip RST dosyasını seçeceksiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…