ulaskeskin1 Femtopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #1 Bluetooth hiçbir cihazı görmüyor. Kulaklık bağlamayı denedim olmadı. Telefonu denedim onu da görmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bluetooth hiçbir cihazı görmüyor. Kulaklık bağlamayı denedim olmadı. Telefonu denedim onu da görmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Pointaq Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #2 Bluetooth Driver'ini güncellemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.823 Makaleler 15 Çözümler 452 Yer Türkiye Cumhuriyeti 3 Temmuz 2022 #3 Driver sorunu. Bende de Windows 7 kullanırken bu sorun vardı. 8.1 ile düzeldi. Driver'ı güncelleyin. Artı 0 Eksi
KS KS ulaskeskin1 Femtopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #4 Teru dedi: Driver sorunu. Bende de Windows 7 kullanırken bu sorun vardı. 8.1 ile düzeldi. Driver'ı güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Link atma şansınız varmı Artı 0 Eksi
Teru dedi: Driver sorunu. Bende de Windows 7 kullanırken bu sorun vardı. 8.1 ile düzeldi. Driver'ı güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Link atma şansınız varmı
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.823 Makaleler 15 Çözümler 452 Yer Türkiye Cumhuriyeti 4 Temmuz 2022 #5 ulaskeskin1 dedi: Link atma şansınız varmı Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisini açıp Bluetooth driverını otomatik aramasını sağlayabilirsiniz. Diğer türlü bilgisayarınızın üreticisinin sitesinden driverı bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
ulaskeskin1 dedi: Link atma şansınız varmı Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisini açıp Bluetooth driverını otomatik aramasını sağlayabilirsiniz. Diğer türlü bilgisayarınızın üreticisinin sitesinden driverı bulabilirsiniz.