Windows 10 Laptop klavyedeki bazı tuşların çalışmaması

aLcN

Hectopat
Katılım
2 Mayıs 2018
Mesajlar
2
1 Haftadır klavyedeki bazı tuşlar çalışmıyordu, %90 yazılımsal bir sorun olduğunu tahmin ettim ve Bluetooth klavye taktığımda bir anda çalışmayan tuşlar çalışmaya başladı ama 2 dakika sonra gene çalışmamaya başladı. Bazen "t" "ü" "j" gibi tuşlar bazen başka tuşlar çalışmıyor. Temiz bir format attıktan sonra problem düzeldi. Bugün Steam üzerinden "Batman Arkham Knight" oynayıp çıktıktan sonra fark ettim ki gene tuşlar basmıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Çözüm olarak ne yapabilirim, yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her şey guncel şuan gene gitti. Basmıyor bazıları yazamıyorum :D
Sorun hala devam ediyor.Yardımlarınızı bekliyorum.
Sorun hala devam ediyor.Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleme:
Merhabalar, bundan 1 ay önce Laptop klavyemde e, 3, caps lock, space, f3, f4, page up gibi tuşlar aynı anda sıkıntı verdi, bazen çalışıyordu bazen çalışmıyordu. Çalışmadığı zamanlarda alt gr + 3 veya e yaptığım zaman bazen düzeldiği oluyordu, sonrasında bilgisayara format attım 3-4 gün boyunca sıkıntısız çalıştı ama sonradan tekrar aynı tuşlar ara sıra basmamaya başladı. Daha sonra bu tuşlar 4-5 gün hiç çalışmadı ama sonra tekrar düzeldi 1-2 gün rahat kullandım ve yine bozuldu. Biraz fazla ayrıntı verdim ama sorunun anlaşılması için işe yarayabileceğini düşünüyorum, işin içinden çıkamadım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı