Windows 10 laptop nasıl bozuk gibi gösterilebilir?

Daha fazla  
Bir durumdan ötürü laptopumu bozuk gibi göstermem lazım. Açıldığında mavi ekran falan bir şeyler göstersin. Windows 10 kurulu. İşimi hallettikten sonra da eski haline çevirmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? İçindeki dosyalara zarar gelmeden ben düzeltene kadar nasıl bozuk gibi gösteririm? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

bu konu işinize yarayabilir.

Hocam biliyorum beni ilgilendirmez ama özel değilse ne için kullanacağınızı çok merak ettim.

Haklısınız merak etmekte biraz şey gibi anlatmışım😅 neyse anladınız zaten. Yeni laptop alacağım ama evdekiler itiraz ediyor. Evdekinin suyu mu çıktı diyorlar. Bende evdekini bozuk gibi gösterip yenisini alacağım. Aldıktan sonra eskisini düzeltip satmayı düşünüyorum. Böylece evdekilerde itiraz edecek bir şey bulamayacak. Yani her şey yenisini almak için😁

Haklısınız merak etmekte biraz şey gibi anlatmışım😅 neyse anladınız zaten. Yeni laptop alacağım ama evdekiler itiraz ediyor. Evdekinin suyu mu çıktı diyorlar. Bende evdekini bozuk gibi gösterip yenisini alacağım. Aldıktan sonra eskisini düzeltip satmayı düşünüyorum. Böylece evdekilerde itiraz edecek bir şey bulamayacak. Yani her şey yenisini almak için😁

Sağ olun hocam. Bu arada böyle bir şeyi herkes düşünüp yapamaz. Tebrik etmek lazım 😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı