Neden sordum derseniz, herkes bana Windows 10'da kal dedi ama ben zaten 7 veya 8.1'de kalacağım diyorum, onlar taşır taşır dediler. Bilgisayarcılar da 8.1'e geç diyorlar. Geçiyorum o zaman 8.1'e hocam.
Tamam hocam. Şimdi benim anakart ASUS P5KPL, en son sistem desteği Windows 8.1. 10 yok ama arkadaşlarım bir şey olmaz geç dediler. FPS düşük oyunlarda, 8.1'e de hiç geçmedim. SSD ile HDD varken geçtim. 1 ay önce aldım SSD'yi, sonra herkes SSD alınca 10'a geç dediler. Ben de geçtim, FPS düşük hocam. Açıkcası şimdi 8.1'e geçeceğim ya da 1 saat sonra.
Tamam hocam şimdi benim anakart ASUS P5KPL am SE en son sistem desteği Win 8.1 10 yok ama arkadaşlarım bir şey olmaz geç dediler FPS düşük oyunlarda 8.1 de hiç geçmedim SSD ile HDD varken geçtim oda 1 ay önce aldım SSD'yi sonra herkes SSD alınca 10 geç dediler bende geçtim FPS düşük hocam açıkcası şimdi 8.1 geçeceğim ya da 1 saat sonra.
Ekran kartı da desteklemiyor, anakart da. Windows 10 şöyle desteklemiyor; sitesinde sürücü yüklemesinde Windows 10 yok, 8.1 var. Ekran kartı driver'ında da en son 8.1 var yükleyebileceğim sistem olarak.
Ekran kartı da desteklemiyor anakarta Windows 10 şöyle desteklemiyor sitesinde sürücü yüklemesinde Windows 10 yok 8.1 var ekran kartı driverindede en son 8.1 var yükleyebileceğim sistem olarak.