Windows 10 Lite Kullanılır mı?

Onun yerine:

Bunların birini tercih edebilirsiniz.

Windows Lite 1909 maximum performace ismi bile pek güven vermiyor. :D

ReviOS iyi bir Custom ISO değil. Tavsiyem NTLite ile kendi Custom ISO'nuzu yapmanız. Basit ve harika şekilde burada anlatılmış Rehber: NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama.

Hocam biraz daha özenli yazsanız.
Tamam hocam. Şimdi benim anakart ASUS P5KPL, en son sistem desteği Windows 8.1. 10 yok ama arkadaşlarım bir şey olmaz geç dediler. FPS düşük oyunlarda, 8.1'e de hiç geçmedim. SSD ile HDD varken geçtim. 1 ay önce aldım SSD'yi, sonra herkes SSD alınca 10'a geç dediler. Ben de geçtim, FPS düşük hocam. Açıkcası şimdi 8.1'e geçeceğim ya da 1 saat sonra.

Tamam hocam şimdi benim anakart ASUS P5KPL am SE en son sistem desteği Win 8.1 10 yok ama arkadaşlarım bir şey olmaz geç dediler FPS düşük oyunlarda 8.1 de hiç geçmedim SSD ile HDD varken geçtim oda 1 ay önce aldım SSD'yi sonra herkes SSD alınca 10 geç dediler bende geçtim FPS düşük hocam açıkcası şimdi 8.1 geçeceğim ya da 1 saat sonra.

Hocam eğer cihazlarınızın sürücüleri Windows 8.1 desteklemiyorsa geçmeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı