Windows 10 Lite Kullanılır mı?

Niye hocam?

Ben uzun süre kullandım hiçbir sıkıntı çıkmadı.

Üstüne 2 cihazda denedim.

Ben de bir süre kullandım. İçinde gereksiz birkaç bloatware duruyor. Ayrıca performans açısından çok da fark oluşturmuyorken ve daha iyisini yapabilme imkanım varken başkasının modlanmış ISO'sunu kullanmam.

Ben de bir süre kullandım. İçinde gereksiz birkaç bloatware duruyor ayrıca performans açısından çokta fark olmuşturmuyorken ve daha iyisini yapabilme imkanım varken başkasının modlanmış ISO'sunu kullanmam.
Hocam onlar gerekli şeyler olmasın?

NTLite daha az performans arttırıyor bence.

Yine de herkesin kendi kararı, güvenemeyebilirsiniz.

P5KPL-AM SE ve HD 3650 ile W10 da kullandım 8.1 de. W10 sürücüyü otomatik olarak algılıyor. Catalyst Control Center kurmayacaksan ki o da kurulabiliyor, formattan sonra direkt kullanmaya başlarsın. 8.1 için 13.1 sürücüyü kurarsın ama W10'da biraz daha uğraştıyor. Ben zaten kurmadım.

Hocam onlar gerekli şeyler olmasın?

NTLite daha az performans arttırıyor bence.

Yine de herkesin kendi kararı güvenemeyebilirsiniz.

Aralarında neredeyse hiçbir fark yok. Asıl farkı yaratan kurulum sonrası işlemler oluyor ve bu işlemler için ReviOS gerekmiyor. NTLite ücretsiz sürümü maalesef kısıtlı, ekstra işlemler için farklı yazılımlar kullanıyorum.

Aralarında neredeyse hiçbir fark yok. Asıl farkı yaratan kurulum sonrası işlemler oluyor ve bu işlemler için ReviOS gerekmiyor. NTLite ücretsiz sürümü maalesef kısıtlı, ekstra işlemler için farklı yazılımlar kullanıyorum.
Hocam ben normal Windows yükleyip ordan bloatware, telemetry gibi şeyleri silip devre dışı bırakıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı