Windows 10 LoL oynarken mavi ekran

FuNN07

Hectopat
Evet mavi ekran hakkında sanırım 4. konum falan fakat bu sefer alttaki yazıya bakmayı unuttum ne mutlu ki minidump tam olarak oluştu. LoL oynuyordum ve altta Zoom açıktı dersteydim dün de 2 kere ırql aldım fakat bugün hataya bakmayı unuttum Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Diğer konuda da whql logolu olanı kurun demişlerdi kafam karıştı şuan.

DA forumdaydı sanırım ama konunun birisinde öyle demişlerdi ondan eminim.

[Çözüldü] Windows 10 durduk yere mavi ekran - Technopat Sosyal bu konuda demişler.
Şu anda msi afterburner sildim Valorantı siliyorum ve DDU ile ekran kartı sürücümü kaldırıp yenisini yüklüyorum başka yapmam gereken bir işlem var mıdır?
Siz en güncelini yükleyin. Sadece Lol oynarken mi alıyorsunuz mavi ekranı?
Genelde lol oynadığım için hep ona denk geldi.

Sadece Warzone da mı? Wattman olayı için yapabileceğiniz bir şey yok. Ekran kartının en güncelinde bile alıyorsanız garantiye gönderin.
1 aydır falan warzone oynamıyorum ama bu akşam denicem bakalım wattman yiyecek miyim.
Sadece Warzone da mı? Wattman olayı için yapabileceğiniz bir şey yok. Ekran kartının en güncelinde bile alıyorsanız garantiye gönderin.
Bu konu altına yazmam ne kadar mantıklı bilmiyorum fakat dediğiniz işlemleri yaparken bilgisayar 2-3 dakika dondu mavi ekran bekledim fakat mavi ekran gelmedi görev yöneticisine girdiğimde ise ekran kartının %75 kullanıldığını gördüm. Video encode %75 ve hiçbir şey yapmıyorum sadece forum açık
Yine LoL oynarken 2-3 saat valorant oynadım sıkıntı olmadı kapatıp lol girdim ve mavi ekran yedim.
Her şey default ayarlarda ayar ne söylediyseniz yaptım.
Tekrar yedim lütfen yardımcı olun kafayı yicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…