Windows 10 LTSB nasıldır?

  • Konuyu başlatan Qxn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.198

Qxn

Kilopat
Katılım
23 Mart 2016
Mesajlar
29
Çözümler
2
Arkadaşlar 1809, 17763.134 sürümünü kullanıyorum, windows update hataları alıyorum sürekli, temiz format defalarca attım, fayda göstermedi, forumlarda birkaç akadaşta da aynı sorunları gördüm. Kısaca LTSB sürümünü denemeye değer mi ? Windows tek işim oyun oynamak ve internete girmek, onun dışında hiç bir programla işim olmuyor. Bu sürüm de sanırım sadeleştirilmiş hali imiş Windows'un, sizce yüklemeli miyim ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şu an Kokteyl Edition versiyonunu kuruyorum. Teması çok güzel ve sadeleştirilmiş. Ayrıca çokta olumlu yorumu var öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı