A Adsız 1 Ziyaretçi 16 Ocak 2020 #1 Merhaba, ben araştırdığımda Windows 10 LTSB vs LTSC sürümlerini buldum ve test etmek istiyorum. Sizce bu LTSB ve LTSC sürümleri Techbench'de var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2020
Merhaba, ben araştırdığımda Windows 10 LTSB vs LTSC sürümlerini buldum ve test etmek istiyorum. Sizce bu LTSB ve LTSC sürümleri Techbench'de var mıdır?
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 16 Ocak 2020 #2 Recep Baltaş etiketlendiğine göre bizim yardımcı olmamıza gerek yok. Bekle bakalım. Artı 0 Eksi
KS KS A Adsız 1 Ziyaretçi 16 Ocak 2020 #3 Unavailableuser dedi: Recep Baltaş etiketlendiğine göre bizim yardımcı olmamıza gerek yok. Bekle bakalım. Genişletmek için tıkla... O etiketlere bakmıyormuş benim bildiğim. Etiketi kaldırıyorum. Artı 0 Eksi
Unavailableuser dedi: Recep Baltaş etiketlendiğine göre bizim yardımcı olmamıza gerek yok. Bekle bakalım. Genişletmek için tıkla... O etiketlere bakmıyormuş benim bildiğim. Etiketi kaldırıyorum.