T Tostu Seven Adam Centipat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #1 Merhaba ben Windows 10 LTSC indirdim, dediğim gibi ürün anahtarı etkinleştirmezsem ne olur veya Windows 10'da olduğu gibi kaçak yolları var mı?
Merhaba ben Windows 10 LTSC indirdim, dediğim gibi ürün anahtarı etkinleştirmezsem ne olur veya Windows 10'da olduğu gibi kaçak yolları var mı?
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.039 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #2 Sağ altta etkinleştir yazısı çıkar. Böyle kullan daha iyi beleş sanılan backdoor açan yollara başvurma. Artı 0 Eksi
Sağ altta etkinleştir yazısı çıkar. Böyle kullan daha iyi beleş sanılan backdoor açan yollara başvurma.
Arvedui Hectopat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 1.038 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #3 Evalution center dan indirdiysen kullanamiyorsun etkinlestirmeden kapaniyor saat basi. Artı 0 Eksi
KS KS T Tostu Seven Adam Centipat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #4 Arvedui dedi: Evalution Center'dan indirdiysen kullanamiyorsun etkinlestirmeden kapaniyor saat basi. Genişletmek için tıkla... Arvedui dedi: Evalution Center'dan indirdiysen kullanamiyorsun etkinlestirmeden kapaniyor saat basi. Genişletmek için tıkla... Modlu Windows kullanmayı bırakıp Windows LTSC kullanın bu linkten indirdim bir de kapaniyor saat başı derken bende neden olmuyor? Artı 0 Eksi
Arvedui dedi: Evalution Center'dan indirdiysen kullanamiyorsun etkinlestirmeden kapaniyor saat basi. Genişletmek için tıkla... Arvedui dedi: Evalution Center'dan indirdiysen kullanamiyorsun etkinlestirmeden kapaniyor saat basi. Genişletmek için tıkla... Modlu Windows kullanmayı bırakıp Windows LTSC kullanın bu linkten indirdim bir de kapaniyor saat başı derken bende neden olmuyor?
Arvedui Hectopat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 1.038 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #5 Microsofttan indirmemissin o yuzden kapanmiyor. Artı 0 Eksi