Windows 10 LTSC kullanılır mı?

hamiltonfedaisi

Decapat
RAM
8
SSD veya HDD modeli
256 GB SSD 1 TB HDD
Ekran kartı
GeForce MX130
Anakart
Lenovo Ideapad L315IML05
İşlemci
i5 1020U
Merhaba, hafif bir işletim sistemi arıyorum. Şu anda kullandığım bilgisayarda Windows 10 fazla yük yapıyor. Boşta %50 RAM kullanımı ve diğer sorunlarla birlikte sıkıldığımı söyleyebilirim. LTSC sürümü uzun zamandır aklımda fakat bazı soru işaretlerim de var. Microsoft Store ve Xbox benim için önemli. Bunları indirebiliyor muyuz? Hafif oyunlar oynayayım genelde bir sıkıntı oluşturur mu? RAM kullanımı nasıl olur?

Merhaba, hafif bir işletim sistemi arıyorum. Şu anda kullandığım bilgisayarda Windows 10 fazla yük yapıyor. Boşta %50 RAM kullanımı ve diğer sorunlarla birlikte sıkıldığımı söyleyebilirim. LTSC sürümü uzun zamandır aklımda fakat bazı soru işaretlerim de var. Microsoft Store ve Xbox benim için önemli. Bunları indirebiliyor muyuz? Hafif oyunlar oynayayım genelde bir sıkıntı oluşturur mu? RAM kullanımı nasıl olur?

Xbox hakkında bir fikrim yok fakat Windows 10 LTSC kullanırken Microsoft Store kurmuştum internetten araştırarak.

Ben bütün windows sürümlerini test ettim LTSC ve iot LTSC ram kullanımında değişiklik olmadı. Microsoft store ve Xbox yüklenebiliyor. LTSC nin tek artısı gereksiz yazılımlarla gelmiyor oluşu. Performans bakımından gözle görülür hiç bir artış olmadı bende. Ram kullanımı da diğer sürümlerle aynı oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı