Windows 11 LTSC vs Windows 10 LTSC

Bu arada Windows 11 LTSC'yi kurarken öğrenci epostası istiyor onu bypass etmek için videodan yardım alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Microsoft hesabı ile kullanmak istiyordum ama, zorunlu mu?

Microsoft hesabı ile kullanmak istiyordum ama, zorunlu mu?

Microsoft hesabını Windows kurulduktan sonra oturumunu açarsın. Kurulum ekranındayken Microsoft hesabını değil öğrenci epostanı istiyor.

Microsoft hesabını Windows kurulduktan sonra oturumunu açarsın. Kurulum ekranındayken Microsoft hesabını değil öğrenci epostanı istiyor.

Anladım, son sorum olacak archive.org sitesinden yüklesem oluyor mu verdiğiniz çok yavaş yüklüyor.

Anladım, son sorum olacak archive.org sitesinden yüklesem oluyor mu verdiğiniz çok yavaş yüklüyor.

Archive.org güvenilirdir ama ben benim attığımı siteyi tercih ederdim. İnternet Download Manager kullanarak çok daha hızlı indirebilirsin.

Archive.org güvenilirdir ama ben benim attığımı tercih ederdim. İnternet downloand Manager kullanarak çok daha hızlı indirebilirsin.

Ondada yarım saat birleştirmeye çalışıyor PC kullanılmaz hale geliyor o yüzden hiç kullanmiyorum.

Ondada yarım saat birleştirmeye çalışıyor PC kullanılmaz hale geliyor o yüzden hiç kullanmiyorum.

O zaman archive.org tercih edebilirsin, pek bir problem olacağını sanmıyorum.

Yarin yükleyip deneyimleri mi aktaracağım, yardımlarınız için teşekkürler.

Kurdum güncellemeleri yaptım ve bir süredir deniyorum. Gayet iyi ve performanslı fakat nedense animasyonlar bazen çok kasiyor, Windows 11 23H2 de bu hiç yoktu neden acaba? Ama sistem bayağı iyiymiş.

Son düzenleme:
Yarin yükleyip deneyimleri mi aktaracağım, yardımlarınız için teşekkürler.

Kurdum güncellemeleri yaptım ve bir süredir deniyorum. Gayet iyi ve performanslı fakat nedense animasyonlar bazen çok kasiyor, Windows 11 23H2 de bu hiç yoktu neden acaba? Ama sistem bayağı iyiymiş.

Bu aralar kasma sorunları çoğu kişide var diye duymuştum, ileriki güncellemelerde düzelir büyük ihtimalle.

Anladım, normal Windows 10'un grafik olarak gelişmişi gibi oyunlarda sorun olmaz umarım.

Oyun performansı olarak Windows 11 Windows 10'a göre bazı oyunlarda daha iyi performans gösteriyor. Tabii sistemden sisteme göre değişir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00