Windows 11 LTSC vs Windows 10 LTSC

Oyun performansı olarak Windows 11 Windows 10'a göre bazı oyunlarda daha iyi performans gösteriyor. Tabii sistemden sisteme göre değişir.

Evet hocam Windows 11 24H2 de kendisini yönetici olarak açtığı için daha çok FPS verdiğini duydum, onu denemeyi çok merak ediyorum şu an.

PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki kodu yapıştır.

İrm https://get.activated.win | iex.

Eki Görüntüle 2299380

Buradan 1. seçeneği seçip(HWID) aktive edebilirsin.

Bu arada Windows 11 LTSC'yi kurarken öğrenci epostası istiyor onu bypass etmek için videodan yardım alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bahsettiğiniz site ne kadar güvenli hocam.

Bahsettiğiniz site ne kadar güvenli hocam.

Açık kaynak kodlu olduğundan virüs gibi zararlı yazılımlar olmuyor. Ben bu siteden Windows 11 ve Office 365 indirdim hiçbir sıkıntı olmadı. Office'i etkinleştirmek içinde yine bu siteyi kullandım.

Açık kaynak kodlu olduğundan virüs gibi zararlı yazılımlar olmuyor. Ben bu siteden Windows 11 ve Office 365 indirdim hiçbir sıkıntı olmadı. Office'i etkinleştirmek içinde yine bu siteyi kullandım.

Hocam Office nasıl etkinleştiriliyor :D ağacın her meyvesinden faydalanmak lazım.

Hocam Office nasıl etkinleştiriliyor :D ağacın her meyvesinden faydalanmak lazım.

1725300728827.png

Yine bu ekranda 2.seçeneği (ohook) seçip aktive edebilirsin. Office'yi buradan indirebilirsin.

Başta İngilizce oluyor ama istediğin zaman ayarlardan Türkçe dil paketini indirebilirsin.

Microsoft'un kendi sitesinden indirme sakın 90 gün sonrasında lisans gidiyor ve şu anlık Windows 11 LTSC lisansı satan hiçbir yer yok.

Bu siteden indirmen gerekiyor, kurulum sonrasında PowerShell'den ömür boyu etkinleştirirsin.

Hocam tekrardan merhaba, bugün tekrardan 11 LTSC kuracağım ve Massgrave'den Türkçe ISO'yu indirdim, bu bilgisayar Windows 11'i çalıştıramaz dedi USB ile olmadığından bypass yapamiyorum. İngilizce halini indirdim, bu sefer de ISO dosyası değil, açmaya çalıştığımda ise 2 tane boot dosyası çıkıyor başka bir şey yok. Ne yapabilirim? Archive.org kapalı olduğu için kullanamiyorum.

Hocam tekrardan merhaba, bugün tekrardan 11 LTSC kuracağım ve Massgrave'den Türkçe ISO'yu indirdim, bu bilgisayar Windows 11'i çalıştıramaz dedi USB ile olmadığından bypass yapamiyorum. İngilizce halini indirdim, bu sefer de ISO dosyası değil, açmaya çalıştığımda ise 2 tane boot dosyası çıkıyor başka bir şey yok. Ne yapabilirim? Archive.org kapalı olduğu için kullanamiyorum.

Hocam USB olmadan kurabilmek pek mümkün değil diye düşünüyorum. Recep Baltaş zamanında desteklenmeyen PC'ye USB'siz olarak Windows 11 kurmanın videosunu atmıştı fakat onun içinde işlemcinin desteklemesi lazım. Yanlış hatırlamıyorsam depolama alanından bir bölüm ayırıp o bölüme ISO yazdırma gibi bir şey vardı. Okuldan gelince daha ayrıntılı bakabilirim.

Hocam USB olmadan kurabilmek pek mümkün değil diye düşünüyorum. Recep Baltaş zamanında desteklenmeyen PC'ye USB'siz olarak Windows 11 kurmanın videosunu atmıştı fakat onun içinde işlemcinin desteklemesi lazım. Yanlış hatırlamıyorsam depolama alanından bir bölüm ayırıp o bölüme ISO yazdırma gibi bir şey vardı. Okuldan gelince daha ayrıntılı bakabilirim.

Onu yapacak vaktim yok, daha öncesindede 20 kere falan USB'siz kurulum yaptim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00