Windows 10 LTSC Lite güvenilir mi?

Büyük ihtimal gerekmez.

Teşekkürker.

Attığınız linkten haberim yok fakat birçok arkadaşımın ve benim birkaç ay kullandığım hafif sürüm aşağıdakidir. Bir zararını görmedik.
GHOST SPECTRE

Hocam orijinalden şaşmayın diyosun sen oynanmış Windows 10 kuruyosun anlamadım valaha.

Hocam Windows başlat yeri Win8'e ayit.

Hocam Windows başlat yeri Win8'e ayit.

NexusLite os'ta pek sıkıntı yaşamadım. Sadece performansı beklediğim gibi değildi. Atlas daha performanslı. Belki bizim kasada böyledir bilemiyorum.
hocam acil lisans gerek

Son düzenleme:
Nasıl Türkçe yapatını soyler mizin kuracagım da.
Yüklendikten sonra ilk açılışta cmd ekranları açılmaya başlayınca alt f4 abanıp bütün cmd ekranlarını kapatıyoruz. Arama yerine language yazıp çıkan ekrandan türkçe seçip indirip kuruyoruz varsayılan dil seçiyoruz. Hesaptan çıkış gerekli gibi yazı çıkacak onaylıyoruz ve bu kadar. Türkçe oluyor sonraki birkaç açılışta. %90 oranında sanırım oluyor Türkçe.

Yüklendikten sonra ilk açılışta CMD ekranları açılmaya başlayınca alt F4 abanıp bütün CMD ekranlarını kapatıyoruz. Arama yerine language yazıp çıkan ekrandan Türkçe seçip indirip kuruyoruz varsayılan dil seçiyoruz. Hesaptan çıkış gerekli gibi yazı çıkacak onaylıyoruz ve bu kadar. Türkçe oluyor sonraki birkaç açılışta. %90 oranında sanırım oluyor Türkçe.

Hocam göruntülenme dilin de gozukmuyor Türkçe.

Hocam göruntülenme dilin de gozukmuyor Türkçe.
Yüklerken ingilizce zaten başka dil yok. İmgilizce yüklenecek. Anlattığım işlemler yüklenip açıldıktan sonra yapılacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı