Windows 10 M.2 SSD'ye rağmen geç açılıyor


A2000 aldım Kingston. Fiyat performans açısından güzel bir SSD. Sizinki çok iyi değilmiş evet, inşallah bir sorun yoktur SSD de masraf çıkartmaz. Formattan sonra düzelir inşallah.
 
A2000 aldım Kingston. Fiyat performans açısından güzel bir SSD. Sizinki çok iyi değilmiş evet, inşallah bir sorun yoktur SSD de masraf çıkartmaz. Formattan sonra düzelir inşallah.
Windows'un kendi sitesinden indirdiğim tertemiz iso üzerinden yeni kurulum yaptım. Açılış süresi 12 saniye'ye ulaştı. Sorunu böylelikle çözdüm. Desteğiniz için teşekkür ederim.

SSD'yi de yakın zamanda değiştirmek için de gerekeni yapacağım. Şu ankinin performans testleri çok kötü çıkıyor ne yazıkki.
 
Daha bir şey belli değil. Durun başkaları da baksın.
@RPM @Yener K. @Mithat Berhan @passat @Taylor Swift Fan Cl @Nakerosu
Yeterli mi?
 
Temiz format işe yaradı yani hayırlı olsun.
 
Hocam, kullanmaya devam edin. Sıkıntı olursa, dediğiniz gibi değiştirirsiniz. Samsung veya Kingston A2000 tavsiye ederim. Toshiba bu sektörde iyi değil.
 
Hocam SSD ilk portta mı yoksa 2.de mi? Fark ediyor süre anlamında.
Bios>boot ayarlarında zaten windows'un kurulu olduğu disk'i göstereceğiniz için farketmeyecektir. Bu durum hızı hiç etkilemez. Benim cihazda tek slot var m.2 için o yüzden başka seçenek denemedim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…