Windows 10 Mağazası ne kadar güvenilir?

Makaleler
5
Merhaba, ben VPN'lerden hiç anlamayan birisiyim ve telefonuma indirdiğim Hotspot Shield'ı bilgisayarıma da indirmek istiyorum. Telefon biraz eski olduğu için ve indirme fazla olduğu için direkt indirdim. Bilgisayar da daha tutucuyum ve önce konu açmak istedim. İndirirsem bir sorun olur mu? O VPN güvenli mi? Ücretli VPN'lerin fiyatı ne kadardır?

Merhaba, ben VPN'lerden hiç anlamayan birisiyim ve telefonuma indirdiğim Hotspot Shield'ı bilgisayarıma da indirmek istiyorum. Telefon biraz eski olduğu için ve indirme fazla olduğu için direkt indirdim. Bilgisayar da daha tutucuyum ve önce konu açmak istedim. İndirirsem bir sorun olur mu? O VPN güvenli mi? Ücretli VPN'lerin fiyatı ne kadardır?
Hotspot Shield yazılımını kullanmayın derim. Zararlı yazılım uzmanlarının gördüğünde hemen sildiği bir yazılım. Ayrıca reklamlar da içeriyor.

Dediğim gibi hiç bir bilgim olmadığı için en popüler olanı indirdim. Sen biliyorsan herkesin kullandığı güvenli ve reklamsız bir tane önerir misin? Birde ücret ne kadar? Aylık mı oluyor yoksa yıllık mı?
Konunun sadece güvenlik kısmı ile ilgileniyorum. Neye karar verirseniz verin güvenlik boyutunu gözardı etmeyin.

Konunun sadece güvenlik kısmı ile ilgileniyorum. Neye karar verirseniz verin güvenlik boyutunu gözardı etmeyin.
Tamam da benim bilgim yok, biraz saçma bir yorum oldu bu.

Ben opera kullanıyorum. Hem tarayıcı hem VPN hizmetini kullanıyorum. Herhangi bir limit de bulunmuyor.
Tarayıcı| Ücretsiz İndirin | Hızlı ve Güvenli Web Tarayıcı | Opera
Bunda ekstra olarak bir uygulama var mı yoksa kendinde var mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı