İnternette Satılan Windows 10 anahtarları ne kadar güvenilir?

Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans buradan alabilirsin bizzat test ettim. Güvenilir satıcı.

Bu sitede biraz sorun yaşayanlar olmuştu diye hatırlıyorum. Ben Gittigidiyor'dan aldım. Sebebi Gittigidiyor'da bir ürün alınca ve fiyatını ödeyince o para hemen satıcıya gitmiyor havuz hesapta bekliyor. Sen ürünü alıp sağlam ve istediğin ürün olduğuna karar verince (3 gün içerisinde) onay veriyorsun ve para satıcıya gidiyor. Bu 3 gün zarfında eğer aldığın lisans hatalı çıkarsa veya kullanılmış çıkarsa satıcı ile iletişime geçip yeni bir tane isteyebilirsin. Eğer satıcı iletişime geçmezse de o zaman parayı ödemezsin. Ben bu yüzden Gittigidiyor'u tercih ettim. Jetbilişim satıcısından almıştım. Kendileri ile iletişime geçip birkaç soru sordum ve onlarda 15 dakika içerisinde geri dönüş yaptılar. Her sorumu cevapladılar. Tabi tercih senin.

Peki internetten satın almalarda kazıklanma dışında bir risk var mı ? Bir de hangi sürüm daha mantıklı ? Pro mu home mu ?

Peki internetten satın almalarda kazıklanma dışında bir risk var mı ? Bir de hangi sürüm daha mantıklı ? Pro mu home mu ?
Açıkçası kazıklanma olayı şu şekilde aldığınız lisansın daha önce kullanılmış (kırılmış, patlamış) olma ihtimali az da olsa olabiliyor. Bu durumda satıcı sizle iletişime geçip yeni bir lisans vermesi gerekir. Bazen bu durum gerçekleşmeyebiliyor. Bu sorun dışında herhangi bir durum pek rastlanmamıştır. Yani aldığı ve kullandığı lisansı patlayan ben daha önce hiç görmedim.

Pro mu? Home mu? Sorusuna ise cevabım şu şekilde aralarında eğer bir iş adamı değilseniz hiçbir fark yok. Ben araştırdığımda Pro ve Home versiyonlarının aynı fiyata satıldığını gördüm. Bu yüzden Pro aldım. Birde benim cihazımın kendi internet sayfasında Windows 10 Pro ile kullanılması önerilir diyordu. Tabi ben bunu aldıktan sonra okudum ama neyse 😅. Dediğim gibi tercih sizin. Birde tam kesin olmamakla beraber Pro versiyonunun oyunlarda bir tık daha iyi performans verdiği söyleniyor. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Lakin benim cihazım oyuncu dizüstü bilgisayar ve internet sayfasında Pro ile kullanılması tavsiye edilir diye bir yazı geçtiğine göre doğru olma ihtimali de var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı