Windows 10 masaüstü arka plan hiç değişmesin

CanerKorkmazli

Kilopat
Katılım
17 Haziran 2014
Mesajlar
45
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Windows 10'da böyle bir şey yapabilir miyim acaba masaüstü arka plan resmi hiçbir şekilde sonradan değiştirilemesin bu mümkün müdür acaba?
 
Slaty Gösterisi seçili ise değişiyordur, Resim yaparsan değişmez.

Screenshot_1.png
 
@CanerKorkmazli, bildiğim kadarıyla istediğin gibi bir özellik bulunmuyor. İstersen şu seçeneğe de göz atabilirsin.

Kod:
Ayarlar > Erişim Kolaylığı > Windows'u sadeleştirin ve kişiselleştirin

Yukarıdaki alandan Masaüstü arka planını göster seçeneğini kapatırsanız, duvar kağıdınızı değişitiremeyeceksiniz ve siyah bir arka planda sabit kalacaksınız.

Birisi duvar kağıdını değiştirmek istediğinde, bu şekilde uyarı alacak:

Kisisellestir.png
 
Son düzenleme:
Teşekkür ederim hızlı dönüşünüz için arkadaşlar bugün işten ayrılıyordum askerlik için kullandığım laptopun arka plan resmini kimse değiştiremesin istiyordum normal yöntemlerle diye :) Aklıma geldi yapılabilir mi diye de normal yöntemlerle olacak iş değil gibi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım başkasının gelip değiştirmemesini istiyorsunuz. Zamanında liseye giderken yaptığımız bir şeyi anlatacağım. Şu an denemediğim için işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum. Windows+R ile gpedit.msc yazıp grup ilkesini aç. Sonra sol tarafta kullanıcı yapılandırması > yönetim şablonları > tüm ayarlar kısmına gel. Yukarıda ayar kısmına tıkla ki isime göre sıralasın. Orada "Masaüstü arka planını değiştirmeyi engelle" diye bir şey var. Biz bunu açardık ve millet değiştiremezdi.
İnternette okuduğuma göre grup ilkesi Windows 10 Pro sürümünde var. Benimki Home Single Language ve şuradaki linkten indirdiğim .exe ile grup ilkesine ulaşabildim. 64 bit kullanıyorsan 64 biti aç. Açılan siyah ekran kendiliğinden kapanana kadar bekle, sonrasında gpedit.msc yazmaya çalış.
Şifresi zaten yanında yazıyor yine de söyleyeyim: "sordum".

Site yasaklı sitelerde yok. Bu yüzden linkin sorun çıkartacağını sanmıyorum. Bilgisayarınızda oluşabilecek sorunlardan herhangi bir sorumluluk kabul etmem.
Tam olarak istediğin gibi bir özellik bulunmuyor.
Benim bildiğim bulunuyor. Keşke bildiğim kadarıyla deseydiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı